• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2019

23:09

(FOTO) "DELIJE" ZAGRMELE: DALJE RUKE! Navijači Zvezde poslali posebnu poruku!

Crvena zvezda

(FOTO) "DELIJE" ZAGRMELE: DALJE RUKE! Navijači Zvezde poslali posebnu poruku!

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde su na utakmici sa Proleterom (4:0) jasno poručili šta misle o dešavanjima na Miholjskoj prevlaci u poslednjih nekoliko dana

Prošlog utorka crnogorska policija je pokušala da sruši krstionicu na Miholjskoj prevlaci "Suza Njegoševa". Ali, nakon reakcije vernika, koji su se u velikom broju okupili, morali su da se povuku, pa je sprečeno rušenje. 

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA POKEROM POSLALA PORUKU RADNIČKOM! Majstorija Marina, raspucan Boaći...

DILEME VIŠE NEMA, PARTIZAN IDE NA "MARAKANU"! Večiti derbi igraće se u četvrtak!

"Delije" su imale šta da kažu. Na "severu" se pojavio transparent, a navijači srpskog šampiona citarali su Petra II Petrovića Njegoša:

Muž je branič žene I đeteta, narod branič crkve I plemena, čest je slava, svetinja narodnja.

- Dalje ruke od Miholjske Prevlake! - jasni su navijači srpskog šampiona!

Foto: Starsportphoto

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

A Srbija je branič civilizovanog ponašanja u 21. veku. Ne ruše se kupleraji, a da se ruši ona mala slatka krstionica na Miholjskoj prevlaci. I to desantom.

Ja

pre 5 godina

"Navijaci" salju politicke poruke drugoj drzavi? Ko je ovde lud? Valjda, mi sto ovde zivimo i trpimo "delije" (tj. dilere sa salom).

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija