• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2019

08:36

ZVEZDA ISPRED SUPRUGA I SINA! Vesna Čović oduševljena igrom crveno-belih protiv "večitog" rivala!

Crvena zvezda

ZVEZDA ISPRED SUPRUGA I SINA! Vesna Čović oduševljena igrom crveno-belih protiv "večitog" rivala!

Podeli vest

Crvena zvezda plasirala se u finale ABA lige pobedom protiv Partizana 2:1 u seriji, a Vesna Čović, supruga predsednika kluba Nebojše Čovića i majka plejmejkera crveno-belih Filipa Čovića, kaže da je neumesno da komentariše njihove zasluge i poručuje da je Zvezda iznad svih

Verujem da, kada je sport u pitanju, prezime nije važno. Košarka je timska igra, a u njoj ne pobeđuju pojedinci. Zato najiskrenije mislim da nije važno kako Filip igra, najvažnije je da ekipa na kraju trijumfuje. Kada već pričamo o sportu, Zvezda je iznad svih. Naravno, privatno su mi na prvom mestu porodica i unuci, s kojima uživam da provodim slobodno vreme - rekla je za Alo Vesna Čović.

 

Kada već pričamo o sportu, Zvezda je iznad svih. Naravno, privatno su mi na prvom mestu porodica i unuci, s kojima uživam da provodim slobodno vreme
Vesna Čović

Priznaje da ni sama nije očekivala da će crveno-beli razbiri večitog rivala u majstorici.

- Bila je to veoma važna utakmica i velika pobeda, ali iskreno, nisam očekivala da će Zvezdi u majstorici biti onako lako. Odbrana je odradila sjajan posao. Skoro nisam videla toliko dobru igru u defanzivi kao što su crveno-beli to demonstrirali u subotu. Bilo je očigledno, igrači su imali veliku želju za pobedom, da na sportski način vrate protivniku za sva vređanja koja su doživeli na prethodnom večitom derbiju.

Vesna je prokomentarisali atmosferu na tribinama tokom polufinala plej-ofa ABA lige između Partizana i Zvezde i uvrede koje je trpela od "grobara" u drugom meču.

- U majstorici je atmosfera bila divna, oduševljena sam. Navijači Zvezde su pokazali da su bolji od Partizanovih. Ne volim vređanje. Da se razumemo, ne dopada mi se ni to što su vređali Novicu Veličkovića. Odnosi između igrača dva tima su u najboljem redu, tako da to nije potrebno - rekla je Vesna Čović.

Foto: Starsportphoto

 

(FOTO/VIDEO) "DELIJE" U TRANSU LUDUJU! Ovako su crveno-beli zgromili "večitog" rivala!

FRKA POSLE DERBIJA! Navijač Zvezde POKLONOM ISPROVOCIRAO Trinkijerija! Evo šta je uradio trener Partizana!

(VIDEO) GAGIĆ PLJUVAO NAVIJAČE ZVEZDE, "delije" VREĐALE Veličkovića!

Supruga prvog čoveka Zvezde često je na udaru navijača crno-belih.

- Grozno je i kada mene suparnički navijači vređaju. Niti sam na terenu, niti šutiram na koš. Nema nijednog razloga za tako nešto, ali šta da se radi, idemo dalje u nove košarkaške pobede.

Zvezdu od petka očekuje početak finalne serije. U Beograd stiže podgorička Budućnost, dok je drugi meč zakazan za nedelju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ivan77

pre 5 godina

Gospođo Čović,vi ste supruga predsednika, i ne mešajte se tamo gde vam nije posao. Posle kriv onaj,ovaj,kada vas pominje cela hala... Gledajte svoja posla,čini mi se da Zvezda nije privatan klub,pa da se ponašate kao gazdarica.

ivan77

pre 5 godina

Branko1, dobićeš zasluženu nagradu za komentar.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17