• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2019

18:55 >> 18:51

(VIDEO) IZNENAĐENJE NA BANOVOM BRDU! Čukarički naneo Zvezdi prvi poraz posle godinu i po dana!

Crvena zvezda

(VIDEO) IZNENAĐENJE NA BANOVOM BRDU! Čukarički naneo Zvezdi prvi poraz posle godinu i po dana!

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Crvenu zvezdu sa 3:2 u drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije priredivši tako veliko iznenađenje. "Brđani" su na ovaj način prekinuli Zvezdin niz nepobedivosti nanevši im prvi poraz još od 1. oktorbra 2017. godine

 

Kakav meč na Banovom Brdu! Pravi fudbalski spektakl i čak pet golova uz veliki preokret domaćeg tima. Crveno-beli došli su po novu pobedu kako bi u odličnom raspoloženju dočekali večiti derbi (25. april) protiv Partizana, ali se nisu nadali ovakvom scenariju.

NOVI POTPIS NA "MARAKANI"! Vezista stavio paraf i obradovao sve "zvezdaše"!

Četa Sima Krunića nanela je prvi poraz crveno-belima ove sezone. Zvezda nije gubila još od 1. oktobra 2017. godine od gostovanja Napretku u Kruševcu, ali morala je serija da se negde završi.

Nije se uopšte činilo da domaći mogu da prirede senzaciju, naročito ne nakon 19. minuta igre, kada su crveno-beli vodili golovima Marka Marina i El fardu Bena. Ipak, odmah je usledio odgovor nakon toga.

Ognjen Mudrinski, nekadašnji napadač šampiona Srbije pogodio je glavom posle odličnog centaršuta u 22. minutu, a Luka Stojanović evrogolom doneo izjednačenje pred odlazak na odmor.

ODEŠ U ŠKOLU, A TAMO TE UMESTO UČITELJICE ČEKAJU FUDBALERI ZVEZDE! Marin i Milunović obradovali osnovce!

Napadala je Zvezda u nastavku, ali nije uspela da profitira. Činilo se će crveno-beli probiti bedem "brđana" kada je usledio šok. Mudrinski je ponovo bio strelac u 67. minutu postavivši konačan rezultat utakmice.

Nije u nastavku bilo mnogo prilika, Zvezda kao da nije imala rešenje za motivisanu ekipu Sima Krunića koja je došla do velike pobede u borbi za Evropu. Moraće Vladan Milojević da dobro spremi svoje momke pred okršaj sa Partizanom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

ČUKARIČKI - CRVENA ZVEZDA 3:2

Mudrinski u 22. i 67. i Stojanović u 40. minutu za Čukarički - Marin u 7. i Ben u 19. minutu za Crvenu zvezdu 

Stadion: Čukarički, Sudija: Igor Stojiljković

Čukarički: Stevanović, Bogosavac, Puškarić, Šapić, Stevanović, Birmančević, Docić, Kovač (od 76. Kopitović), Luković, Stojanović, Mudrinski (od 71. Tedić).

Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić, Savić, Milunović, Stojković, Čaušić, Jovančić, Ben (od 62. Simić), Marin, Ivanić, Vukanović (od 77. Jirka).

Tok meča:

KRAJ MEČA! Čukarički je pobedio Zvezdu sa 3:2 posle velikog preokreta!

88. minut - Velika prilika za Zvezdu, napravila se velika gužva u kaznenom domaćih, ali od svega samo korner.

87. minut - Pokušaj Marina iz slobodnog udarca ide daleko preko gola.

82. minut - Nikako crveno-beli ne uspevaju da naprave nešto više. Odlično kontrolišu meč fudbaleri Čukaričkog.

74. minut - Šutira Veljko Simić, ali nije morao da reaguje ovoga puta golman domaćih. Zvezda pokušava da što pre dođe do izjednačenja.

70. minut - Probao je Dušan Jovančić sa ivice kaznenog prostora, ali brani još jednom Stevanović.

67. minut - GOOOOOOL! MUDRINSKI ZA POTPUNI PREOKRET! Vodi Čukarički!

59. minut - Zvezda želi da što pre dođe do trećeg gola, ali je odlično postavljena odbrana domaćih. Šutirao je Goran Čaušić, ali je bio izblokiran.

52. minut - Pokušao je Ben da dovede goste u prednost, ali je slabo to bilo za Stevanovića.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Četiri gola za 45. minuta na Banovom brdu!

42. minut - Odlična prilika za Zvezdu, pokušao je Nemanja Milunović nakon kornera, ali je to izblokirao Kovač.

40. minut - GOOOOOOL! STOJANOVIĆ ZA IZJEDNAČENJE! Kakav šut mladog veziste Čukaričkog za poravnanje!

29. minut - Malo je nedostajalo da gosti dođu do novog pogotka. Ben je ostao kratak nakon centaršuta Marina.

22. minut - GOOOOOL! Čukarički odmah smanjuje, odlično je skočio Ognjen Mudrinski nakon centaršuta i pogodio gol Milana Borjana!

19. minut - GOOOOL! Siguran sa bele tačke El fardu Ben za sada već sigurnih 0:2!

 

 

18. minut - PENAL ZA ZVEZDU! Srušen je Filip Stojković, gosti imaju priliku da dupliraju prednost.

12. minut - Kakva šansa za Čukarički i veliki promašaj Ognjena Mudrinskog.

7. minut - GOOOOOOL! Vodi Zvezda, Marko Marin strelac! Sjajno je prošao Aleksa Vukanović i dodao do odličnog veziste kome nije bilo teško da pogodi!

 

 

2. minut - Prva prilika za domaće. Pokušao je nekadašnji igrač Crvene zvezde Luka Luković, ali lopta ide pored gola.

1. minut - Utakmica je upravo počela.

16.50 - Među rezervama crveno-belih: Popović, Gajić, Vulić, Pavkov, Babić, Simić i Jirka. Milana Rodića ni u protokolu.

16.40 - Među rezervama, kad je Čuka u pitanju: golman Nemanja Belić, pa najbolji mladi igrač jesenjeg dela sezone u Superligi Slobodan Tedić, onda i Šarić, Kopitović, Kajević i Veličković.

16.25 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici drugog kola plej-ofa Superlige Srbije između Čukaričkog i Crvene zvezde. Šampion Srbije ima priliku da pobedom najavi večiti derbi sa Partizanom, dok "brđani" na svom terenu žele da ostanu u trci za Evropom. Pratite uz informer.rs uživo dešavanja sa Banovog Brda.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zvezdas

pre 4 godine

Kk lasicna namestaljka da bi partizan pao na poziviju br.4

VladoPhx

pre 4 godine

Slazem se.Kako je moguce da Cukaricki dobije Zvezdu i jos preokrene od 0:2.Al pita se i Partizan,ko garantuje da ce da izgubi od Radnickog?!

Amater

pre 4 godine

SRAMOTA OD MILOJEVICA,IZVODI CENTARFORA DA BI UBACIO KRILO.OVO JE JADNO OD ZVEZDE DA ME JE SRAMOTA STO SAM GLEDAO UTAKMICU.NA KRAJU NJEGOVA IZJAVA NA ARENI GOVORI SVE.

Ivan

pre 4 godine

Pa već je bilo vreme da vam neko pokaže da niste nepobedivi. Ekipu kjoju ima Zvezda nemože niko da pobedi. Spustie se dole.Vidite da i ostali znaju da igraju fudbal. Svaka čast Čuki ali vas sram bilo. Ja bi sam se stideo kad bí sam izgubio u našoj ligi

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59