• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2019

13:16

ITALIJANI ZAPALILI VATRU! Evo šta iz Zvezde kažu o dolasku Kolarova!

Crvena zvezda

ITALIJANI ZAPALILI VATRU! Evo šta iz Zvezde kažu o dolasku Kolarova!

Podeli vest

Bomba je stigla iz Italije... Mediji iz ove zemlje tvrde da je fudbaler Rome Aleksandar Kolarov blizu prelaska u Crvenu zvezdu. Tim povodom oglasio se sportski direktor šampiona Srbije Mitar Mrkela

- Daj Bože da Aleksandar Kolarov dođe u Crvenu zvezdu i da se ostvari taj transfer. Bila bi to sjajna stvar, ali... To u ovom trenutku nije realno - rekao je sportski direktor Mrkela za "Mozzarsport".

(VIDEO) ITALIJANI NAJAVLUJU BOMBU! Terzić se oglasio, Kolarov ovog leta stiže u Zvezdu?

Poslednjih dana pominjao se veliki broj igrača, a posebno su zanimljivi oni u defanzivi.

Nikada ne govorim o imenima igrača sa kojima smo u priči. Činjenica je da imamo trojicu centralnih defanzivaca (Milunović, Savić, Babić) i da nam ta pozicija nije do kraja zatvorena. Videćemo - zaključio je Mrkela.

Gotovo je sigurno da Kolarov napušta Romu, a ostaje da se vidi da li će njegova destinacija biti Beograd i stadion "Rajko Mitić".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija