• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2019

09:48

PONOVO ĆEMO IGRATI LIGU ŠAMPIONA! Napadač Zvezde o novom imenu, da li ostaje na "Marakani", kvalifikacijama...

Crvena zvezda

PONOVO ĆEMO IGRATI LIGU ŠAMPIONA! Napadač Zvezde o novom imenu, da li ostaje na "Marakani", kvalifikacijama...

Podeli vest

Imamo odličan tim i možemo ponovo do grupne faze Lige šampiona, poručuje golgeter Crvene zvezde Ričmond Boaći (26)! Fudbaler iz Gane kaže da se crveno-beli ne plaše nijednog protivnika koji bi mogao da joj se nađe na putu do elitnog evropskog takmičenja

Imamo odličan tim i dovoljno smo kvalitetni da se nadigravamo sa svakim ko nam se nađe na putu do konačnog cilja, a to je plasman u elitno evropsko takmičenje, rekao je Boaći.

(FOTO) OSTAO BEZ TRAKE, DA LI I BEZ KLUBA? Štoper Zvezde se oglasio nakon spekulacija o odlasku!

Odomaćio se

Vratio sam se u Zvezdu jer mi je ovaj klub u srcu, uživam ovde i više nisam Boaći nego Boaćić

Ričmond Boaći

Sve je moguće

Srpski prvak će u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv litvanske Suduve, dok će rival u drugom kolu biti finski Helsinki ili HB Toršavn sa Farskih Ostrva.

- Imamo odličan tim i dovoljno smo kvalitetni da se nadigravamo sa svakim protivnikom koji nam se nađe na putu do konačnog cilja. Mi smo Crvena zvezda i ne plašimo se nikoga! Vode nas sjajni stručnjaci, treniramo naporno, posvećeni smo onome što radimo i znamo šta želimo. Prvi korak na našem putu je Suduva i bićemo spremni za te utakmice - kaže Boaći.

Fudbaler kog je Zvezda pre godinu i po dana prodala kineskom Đijangsu Sungu za 5,5 miliona evra, a zatim ga prošlog leta vratila na "Marakanu" za 2,5 miliona smatra da crveno-beli imaju kvalitet da se drugu godinu zaredom nađu u eliti.

- Uspeli smo prošle godine da se plasiramo u Ligu šampiona i verujemo da možemo to ponovo da uradimo. U životu je sve moguće. Kada pružimo ono najbolje, uvek napravimo dobar rezultat. Prošle godine niko nije verovao da možemo u Ligu šampiona, ali mi smo znali koliko smo se trudili i šta smo sve uradili da bismo uspeli to da ostvarimo. Zahvalan sam Bogu za to i nadam se samo da ćemo sada svi biti zdravi kako bismo opet napravili veliki uspeh - poručuje Boaći.

Reprezentativac Gane je u prvoj pripremnoj utakmici protiv Vindišgarstena (7:0) bio dvostruki strelac, ali se i obrukao promašivši zicer sa tri metra.

- Imao sam taj promašaj i to za mene nije dobro. Takve stvari mi se baš retko dešavaju, ali ja kao napadač i pogađam i promašujem. Naravno da je bolje kada dajem golove, ali dešavaju se i ovakve situacije. Meni je najbitnije da pomognem klubu na najbolji način. U Zvezdi niko ne gleda individualni uspeh, igramo timski i svaki gol koji dam je rezultat timskog rada - ističe Boaći.

Kada se prošle godine vratio iz Kine, Boaći je uzeo dres sa brojem 99, a u novoj sezoni će ponovo na leđima nositi broj 14, koji je nosio u i prvom mandatu u Zvezdi.

- Nosim broj 14 jer je to moj srećan broj. Moj omiljeni igrač je Tjeri Anri, on je nosio četrnaesticu i kada nosim taj broj, on mi donosi sreću - objašnjava Boaći, koji je prošle sezone imao mnogo problema sa povredama, ali je postigao 13 pogodaka u 15 mečeva u Superligi Srbije.

MILOJEVIĆ NEĆE BITI SELEKTOR SRBIJE! Trener Zvezde samo uz jedan uslov može da sedne na klupu "orlova"!

Ne zna da li ostaje

Snažni napadač je, prema rečima generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića, jedan od igrača koji bi u ovom prelaznom roku mogao da napusti "Marakanu".

- Svi znaju da uživam ovde. Moje ime više nije Boaći nego Boaćić. Vratio sam se u Zvezdu jer mi je ovaj klub u srcu. Ipak, ne odlučujem ja da li ću ostati. Tu sam da pomognem Zvezdi da ostvari što bolje rezultate i da se plasira u Ligu šampiona. O drugim stvarima odlučuju čelnici kluba i trener - zaključuje Ričmond Boaći.

Jevtović: Trener odlučuje da li ću igrati

Krilni fudbaler Milan Jevtović prošle sezone nije često bio na terenu, ali bi situacija mogla da se promeni ove sezone. Trener Vladan Milojević nije dozvolio njegovu prodaju, a u prvoj pripremnoj utakmici mu je dodelio ulogu startera.

- Uželeo sam se fudbala, s obzirom na to da prošle sezone nisam mnogo igrao. Videćemo šta će biti, na meni je da treniram i da radim, a na treneru je odluka o tome ko će da igra - kaže Jevtović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zeljko

pre 4 godine

SA GAJICEM I MILUNOVICEM UMESTO STOJKOVICA I RODICA I SAVICA VEOMA TESKO.DEGENEK JE PRAVIO RAZLIKU U ODBRANI...ALI VIDECEMO MOZDA SE UIGRAJU.MISLIM DA NAM JE ODBRANA SPORA I SVE POTKOPAVA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija