• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2019

00:01

"ZVEZDAŠI" SADA MOGU MIRNO DA SPAVAJU! Perperoglu i naredne sezone u crveno-belom!

Crvena zvezda

"ZVEZDAŠI" SADA MOGU MIRNO DA SPAVAJU! Perperoglu i naredne sezone u crveno-belom!

Podeli vest

Iskusni grčki košarkaš i jedan od temelja velikih uspeha Crvene zvezde u prošloj sezoni, Stratos Perperoglu ostaje u Crvenoj zvezdi i naredne sezone

Perperoglu je nakon Berona, Lazića, Čovića, Fajea i Simanića... šesti igrač koji je iz tima koji je osvojio tri pehara, odlučio da produži ugovor sa Crvenom zvezdom, a klub se ovom prilikom zahvaljuje 34-godišnjem krilnom igraču na ogromnoj želji koju je iskazao tokom pregovora, da nastavi svoju igračku karijeru u Beogradu.

BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda dovodi bivšeg igrača Partizana!

Stratos Perperoglu je bio jedan od temelja uspeha prošlosezonskog tima Crvene zvezde u koji je uneo ogroman kvalitet i iskustvo, koje je prenosio na parket u najvažnijim trenucima sezone. Takođe, svojim ponašanjem na terenu i van njega, pokazao je da je jedan od velikana evropske košarke, i pun pogodak Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku 2018.godine.

Perperoglu (34) koji je visok 203 centimetra i težak 104 kilograma, igra na pozicijama krila i krilnog centra, a sa klubom sa Malog Kalemegdana potpisao je ugovor o jednogodišnjoj saradnji.
U svojoj prebogatoj igračkoj karijeri Perperoglu je od 2007.godine pa do danas igrao za ekipe Panatinaikosa, Olimpijakosa, Anadolu Efes, Barselone, izraelskog Hapoela i konačno za Crvenu zvezdu.

Osvojio je tri titule Evrolige, četiri titule prvaka Grčke, tri nacionalna kupa Grčke, triplu krunu u Grčkoj 2009.godine, interkontinentalni kup sa Olimpijakosom, turski kup sa Anadolu Efes, španski Superkup sa Barselonom I ABA ligu, ABA superkup I prvenstvo Srbije sa Crvenom zvezdom.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
muske

pre 4 godine

Zvezdasi mirno spavaju od 2012 godine... 51 milion evra za godinu dana u fudbalu i koga hoce u kosarci... hahaha pa to ni Djilas nie krao za godinu dana sta oni sad rade... dobro je da je za KK Partizan bilo mnogo 8 miliona za EL.

lipsana

pre 4 godine

zasto se ne spominje glavni temelj zvezde..SUDIJE..oni su ti koji od prosjecne zvezde prave laznog sampiuona..nema tu kvalitete to vidi svaki malo bolje poznavalac kosarke..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija