• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

31.07.2019

09:02

KUZMIĆ JE VOZIO PIJAN, TUŽIĆU GA! Bokser koji je učestvovao u udesu ljut na košarkaša: Nije zvao ni da pita kako sam!

Crvena zvezda

KUZMIĆ JE VOZIO PIJAN, TUŽIĆU GA! Bokser koji je učestvovao u udesu ljut na košarkaša: Nije zvao ni da pita kako sam!

Podeli vest

Tužiću Kuzmića, umalo me nije ubio vozeći pijan, a nije me pozvao ni da se izvini, kaže za Informer bokser iz Prijedora Dražan Janjanin! Sportista iz Republike Srpske je 14. jula na putu Prijedor - Banjaluka učestvovao u udesu u kojem je košarkaš Zvezde Ognjen Kuzmić teško povređen.

 

Janjanin je bio suvozač u BMW kojim je upravljao njegov kum Marko Mijatović. Oko pet časova ujutro iz suprotnog smera naišao je "porše kajen" u kojem su bili Ognjen Kuzmić i njegov prijatelj Bogdan Ilić. Prema nezvaničnim informacijama, Kuzmićev terenac prešao je u suprotnu traku i zakačio zadnji deo BMW. Oba vozila su se prevrnula, ali su Kuzmić i Ilić daleko gore prošli od Janjanina i Mijatovića.

ČUDO OD ČOVEKA! Evo kad se Kuzmić vraća na teren!

Dobro reagovao

Verovatno niko od nas ne bi preživeo da moj kum Marko nije skrenuo u stranu kako bi izbegao Kuzmićev automobil

Dražan Janjanin

Vraćali se iz Minhena

Košarkaš crveno-belih morao je da bude prebačen u Klinički centar Srbije u Beogradu, gde je držan u indukovanoj komi. Lekari su mu operisali vilicu kako bi mogao da diše, nakon čega je probuđen i iznenađujuće brzo pušten na kućno lečenje. Istog dana kad je napustio bolnicu viđen je u kafiću na Savskoj promenadi u Beogradu sa prijateljem.


Janjanin kaže da je tragedija izbegnuta samo zahvaljujući spretnosti njegovog kuma Marka.

- Odlučio sam da tužim Ognjena. Kum i ja smo mogli da poginemo, i to maltene ispred kuće. Ja sam se tu noć vraćao sa meča iz Minhena, žurio sam kući kako bih iznenadio ženu i dete, a umalo nisam nastradao. Verovatno niko od nas ne bi preživeo da moj kum Marko nije bio pribran i da nije skrenuo u stranu kako bi izbegao Kuzmićev automobil. Udario nas je u zadnji deo, a nakon toga se njegov "porše" isprevrtao i završio u jarku - objašnjava Janjanin.

Iako policija Republike Srpske nije još uvek zvanično saopštila ko je upravljao "poršeom", Janjanin tvrdi da je to bio Ognjen.

Foto: prijedordanas.com/Aleksandar Drakulić

- Naravno da je Ognjen vozio. On je bio za volanom kada smo ih našli u jarku, a kako sam čuo, bio je i poprilično pijan. Takođe, pre udesa stali su na pumpu i tu su svi videli Kuzmića za volanom - ističe Janjanin.

Poruka Ilićeve žene

Od udesa je prošlo 17 dana, a Janjanin smatra da je sramota to što Ognjen nije nazvao njegovog kuma i njega da pita kako su.

- Znate šta, mnogo me je pogodilo to što se Ognjen ili neko iz njegove porodice, bilo ko, nije setio da nazove i da vidi kako smo kum i ja. To je stvarno sramota, nije ljudski. Ne treba meni ništa od njega, ali barem da se setio poruku da pošalje. Nisam hteo ništa da govorim dok je bio u bolnici i u komi, čak sam mu poželeo i da ozdravi što pre. Međutim, sad kad je izašao i vidim da se šeta po gradu, više nema opravdanja. Da je ispao čovek, mogli bismo drugačije, a ovako sam stvarno razočaran - poručuje Janjanin.

(FOTO) OD ČEGA JE OVAJ ČOVEK? KUZMIĆ ČUDO! Samo 11 dana posle UDESA I KOME košarkaš OBILAZIO KAFIĆE!

Za razliku od Kuzmićeve porodice, on kaže da je supruga Bogdana Ilića odmah zvala da vidi kako su.

- Moram da kažem da me je kontaktirala samo Ilićeva žena Dragana. Odmah posle udesa mi je poslala poruku i veoma sam joj zahvalan, to joj neću zaboraviti - ističe Janjanin.

Ilić je takođe bio u komi u bolnici u Banjaluci, a nedavno je i on pušten na kućno lečenje.
 

Ne može da spava noću

Dražan Janjanin kaže da se još nije u potpunosti oporavio od udesa.

- Mnogo sam bolje, ali moram i dalje da mirujem. Ugruvan sam i imao sam potres kičmene moždine. Takođe, imam i problem jer ne mogu da spavam noćima, ali sve će to proći - objašnjava Janjanin.

Zbog Kuzmića propušta borbu

Bokser iz Prijedora otkriva da će zbog Kuzmića morati da propusti borbu za titulu protiv Petra Milasa.

- Trebalo je da imam meč u avgustu protiv Petra Milasa u Augzburgu, ali sad to neće biti moguće. Veoma mi je krivo zbog toga, kako iz sportskih, tako i iz finansijskih razloga. Može se reći da sam izgubio velike pare, jer od boksa živim i izdržavam ženu i decu. Ali dobro, šta da se radi, najbitnije je da sam živ i da sam zdrav - poručuje Janjanin.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 4 godine

Kazi brate javno,hocu da mu uzmem pare,a ne tako jadno i bedno. Brz oporavak.

Ivan

pre 4 godine

I treba da ga tuzis... Smrad, mogao je da zavije 4 porodice u crno a sad ga boi uvo za sve vas... Go*no glibavo

aleksandra

pre 4 godine

Brate oderi ga , pored traume koje ste preziveli i bola pare nece mnoga da ti znace , ali njega ce veruj mi da bole evrici neki od njih su mnogo bahati misle javne su licnosti pa mogu sve i nekako se izvuku uvek a drugima nanesu zlo i muku zato se dobro pripremi i NAUčI GA pameti

Marko

pre 4 godine

Jasno da je Kuzmic vozio, bas kao i onaj ministra što ubi ženu na na platnoj rampi...No, ovo je Srbija...

zoran

pre 4 godine

Pobesneli pijani ubijaju na drumu. I niko ne reaguje. Samo Topalovici zadovoljno trljaju ruke i naplacuju svoje usluge. Kakav osiromaseni uranijum, kakvi avioni sto ostavljaju bele tregove. Sami cemo sebe da satremo. Ionako ni jedna vlast nije vecna, pa sto bi se brinula sta ce biti posle nje. Grabi sto se moze, pa idemo dalje.

zoran

pre 4 godine

Ubice na drumu luduju, svakim danom sve je više poginulih i teško povređenih. Bilo bi i na pružnim prelazima, koje niko ne poštuje, ali vozova nema. A divljaju i neregistrovani motori sa maloletnicima bez dozvola. Policija se u sve to ne meša. Ima ona važnjija posla. Dele se stanovi i poviećavaju se plate. Samo Topalovići trljaju zadovoljno ruke i imaju dobar promet.

bubasvaba

pre 4 godine

Ako je tako da se ne javlja onda sledi presavijanje tabaka pa ko opanci kom obojci nek plati kad nema osmovno vaspitanje da se raspita i ako treba izvini .

ludak_od_marcipana8

pre 4 godine

nema problema za kuzmu. on pripada partiji gde i ti vucicevicu. dobro ynate da moze da se kolima ubije dete na pesackom. starac dok izlazi iz autobusa itd.itd. nego taj neduzni bokser treba da moli pickoustog da ne zavrsi na robiji. jer ce coki da se umesa. ma ima da bude jaDNA MU MAJKA.

Dule

pre 4 godine

Ako ti je stvarno cilj da naplatiš štetu kako materijalnu tako i nematerijalnu onda ti nemaš ništa sa Kuzmićem. Tuži njegovo osiguranje (lakše ćeš se naplatiti) a ono će od Ognjena da se regresira ako je bio pijan. Međutim, ako imaš neki drugi cilj onda je to već nešto drugo.

paja

pre 4 godine

sampione,sto ne tuzis puleva kad te katapultirao iz ringa,jedva si izvuko zivu glavu...sa kuzmicem si mogao lako da se dogovoris,dobar je lik !!

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija