• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2019

13:10

(VIDEO) ZVEZDA NAŠLA ZAMENU DA KUZMIĆA! "Zvezdaši", da li ste zaboravili na reprezentativca?

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA NAŠLA ZAMENU DA KUZMIĆA! "Zvezdaši", da li ste zaboravili na reprezentativca?

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda vrlo verovatno neće dovoditi pojačanje na poziciji centra dok se Ognjen Kuzmić ne oporavi, a njegovu zamenu Milan Tomić je pronašao u svojim redovima

Postoji velika verovatnoća da crveno-beli neće krenuti u potragu za novim igračem na poziciji centra već da će šansu dati povratniku sa pozajmice Nikoli Jankoviću koji bi mogao da bude treća opcija pored Džejmsa Gista i Majkla Odža.

(VIDEO) AMERIKANAC BLIZU ZVEZDE! Plej sa NBA iskustvom stiže na Mali Kalemegdan?

- Istekla mi je pozajmica sa Trentom, imam još godinu dana važećeg ugovora sa Zvezdom, spreman sam za dalji rad, biću na pripremama od avgusta. Bilo je malo razgovora, pričao sam sa upravom i trenerom, sve je proteklo kako treba - rekao je Janković za "Telegraf".

Srpski centar istakao je da je velika čast biti u taboru reprezentacije, ali da žali zbog povrede koju je zadobio Ognjen Kuzmić.

Za mene je velika čast i privilegija što sam sa ovim momcima, nisam odmah mogao da budem srećan kada sam dobio poziv jer sam jako dobar sa Kuzmićem, znamo se još iz 2016. godine, kada smo igrali letnju ligu, on je bio u Golden Stejtu, a ja u Lejkersima. Više bih voleo da se njemu ništa nije desilo i da ja nisam dobio poziv. Čuo sam da mu oporavak ide super, na kućnom je lečenju, sve je kako treba i sigurno će se brzo oporaviti - dodaje centar, koji ističe da je za njega bio pravi potez odlazak na pozajmicu u Trento.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija