• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2019

12:11 >> 11:59

NIJE LOŠE, MOGLO JE I BOLJE! Zvezda u plej-ofu za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa!

Crvena zvezda

NIJE LOŠE, MOGLO JE I BOLJE! Zvezda u plej-ofu za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde će u plej-ofu za Ligu šampiona igrati protiv Jang Bojsa odlučeno je žrebom u Nionu

Naravno, pod uslovom da šampion Srbije prođe Kopenhagen, što neće biti nimalo jednostavno.

Prvi meč sa Dancima na programu je u utorak od 20.45 (Arena 1) na stadionu "Rajko Mitić", dok je revanš nedelju dana kasnije.

Ne bi crveno-belio trebalo da se pribojavaju Jang Bojsa, ali su svakako za respekt. Prvi utakmicu sa Švajcarcima  bi crveno-beli igrali u gostima, dok bi revanš bio u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić.

Zvezda već igrala sa njima u sezoni 2004/05. Sastali su se u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona 2004. godine. Crvena zvezda je slavila u Beogradu sa 3:0, dok je u revanšu bilo 2:2 uz dva gola Nikole Žigića. Neka se istorija ponovi, ne bi srpski šampion imao ništa protiv toga.

Sada je Jang Bojsa bio možda najteži rival kog je Zvezda i mogla da dobije, pošto su crveno-beli sigurno više priželjkivali Maribor, Rozenborg ili APOEL i Karabag. Ali, s druge strane izbegao je srpski šampion Slaviju iz Praga.

SPEKTAKL NA KLIK TV! Crvena zvezda - Kopenhagen UŽIVO! Samo ukucajte KLIK i pošaljite sms na 5500!

ZVEZDO, MATIĆ SKENIRAO DANCE! Evo ko DIRIGUJE, ko je najveća snaga i kada je Kopenhagen NAJOPASNIJI!

 

Prva utakmice plej-ofa igra se 20. i 21. agusta, dok je revanš nedelju dana kasnije.

A ako crveno-beli izgube u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od Kopenhagena, učestvovaće u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope. Taj žreb je na programu od 13.30.

PLEJ-OF LIGE ŠAMPIONA

Put šampiona

Dinamo/Ferencvaroš - Maribor/Rozenborg
Kluž/Seltik - Slavija Prag
Crvena zvezda/Kopenhagen - Jang Bojs
APOEL/Karabag - PAOK/Ajaks

Put nešampiona

Bazel/LASK – Dinamo Kijev/Klub Briž
Bašakšehir/Olimpijakos – Krasnodar/Porto

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija