• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2019

23:15

ON ZNA KAKO PROTIV KOPENHAGENA! Nekadašnji igrač Zvezde dobro pamti Dance!

Crvena zvezda

ON ZNA KAKO PROTIV KOPENHAGENA! Nekadašnji igrač Zvezde dobro pamti Dance!

Podeli vest

Dvomeč sa Kopenhagenom mogao bi Crvenoj zvezdi da donese treću uzastopnu jesen u Evropi, a pred treći evropski korak crveno-belih savete crveno-belima dao je nekadašnji ofanzivac Bojan Đorđić

Nekadašnji igrač Zvezde dobro zna kako protiv Danaca.

(VIDEO) NIJE BITNO KOLIKO IGRAM, UVEK ĆU DATI SVOJ MAKSIMUM! Zvezda predstavila novog vezistu!

- Uveren sam da možemo da ponovimo uspeh iz prethodne sezone. Ne smemo se zadovoljiti jednom godinom u Ligi šampiona i pobedom nad Liverpulom. Već je osetan efekat učešća u Evropi i jasno je da moramo da nastavimo u istom smeru. Sposobni smo da savladamo Kopenhagen, a onda i da vratimo dug Švajcarcima. Neophodno je da podržimo naš tim. Igrači osete energiju sa tribina i moramo da budemo uz njih - istakao je Đorđić.

U bogatoj fudbalskoj biografiji Đorđić je imao priliku da igra u Danskoj, a svoja iskustva nesebično je podelio.

- Danci su uvek bili fudbalska institucija na Skandinaviji i igrali su uvek drugačije od Šveđana, Finaca i Norvežana. Dok su ostali pažnju usmerili ka engleskom stilu fudbala danci su gledali ka Nemačkoj pa ih umesto dugih lopti krasi pas igra ukrašena driblinzima - naglasio je Đorđić i dodao:

- Kopenhagen je domanantan u domaćem šampionatu, osvojio je šest titula u poslednjih deset godina. Sa klupe ih predvodi sjajni trener Solbaken koji preferira formaciju 4-4-2, ali neretko zna da taktiku prilagodi rivalu pa u Evropi neretko igraju zatvoreno čekajući kontru - kaže bivši fudbaler.

Bivši prvotimac Zvezde ostavio je trag u crveno-belim redovima upravo protiv Danaca, prelepim pogotkom u dvomeču sa Odenzeom.

- Period proveden u Zvezdi mi je najlepši u životu. Veliki sam zvezdaš i zadovoljstvo mi je što sam uspeo da ponovim uspeh mog oca. Dok sam bio u Zvezdi osvojili smo duplu krunu, a postigao sam i gol u Evropi. Prepričavam taj pogodak, o lobu protiv Odenzea pričaću i unucima. Na svakie 2-3 godine se odmaknem još pet metara, pa sad gvorim da sam mrežu zatresao sa 45 metara. Nadam se da će kao i meni i aktuelnim prvotimcima susret sa Dancima ostati u lepom sećanju - kroz osmeh je rekao ofanzivni vezista.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija