• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2019

13:14

ZVEZDA DOBILA BITKU! Garsija potpisao za šampiona Srbije, napada Jang Bojs!

Crvena zvezda

ZVEZDA DOBILA BITKU! Garsija potpisao za šampiona Srbije, napada Jang Bojs!

Podeli vest

Dileme više nema! Posle dugih pregovora, Crvena zvezde je dobila novo pojačanje! Argentinac Mateo Garsija novi je član šampiona Srbije

Navijači crveno-belih mogu da odahnu! Potpis na ugovor je stavljen, i sada već bivši fudbaler Las Palmasa novo je pojačanje Zvezde.

-  Pregovori su bili dugi i naporni ali smo sve završili na ogromnu radost armije naših navijača. Mateo Garsija je novi igrač Crvene zvezde. Potpisao je ugovor na četiri godine, a već danas popodne će biti na treningu, u sredu će biti u konkurenciji za najbolji tim. Dobili smo ono što smo dugo tražili, brzinu po boku, igrača koji je jak sa loptom i hrabar da preuzme odgovornost - rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

ZVEZDIN NAPADAČ ŽELI PASOŠ SRBIJE! Vreme je za Ričmonda Boćkovića!

Garsija će moći da bude registrovan za prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa. "Gaučo" je imao i ponudu Olimpijakosa ali je na kraju rešio da postane član šampiona Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija