• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2019

17:50

ZVEZDO, POSTALA SI OZBILJAN IGRAČ! Kako su crveno-beli pobedili Grke i završili treće najveće pojačanje u istoriji kluba!

Crvena zvezda

ZVEZDO, POSTALA SI OZBILJAN IGRAČ! Kako su crveno-beli pobedili Grke i završili treće najveće pojačanje u istoriji kluba!

Podeli vest

Uspesi u Evropi u mnogome mogu da pomognu klubovima da privole nova pojačanje u njihove redove. Nešto što crveno-bele nije krasilo prethodnih godina, rezultatske ambicije u Ligi šampiona ili Ligi Evrope, konačno je došlo do izražaja u transferu Matea Garsije

Iako je Las Palmas izabrao Zvezdu kao partnera za transfer, zahvaljujući Branku Milovanoviću, Grci, pre svih Olimpijakos, su bili sigurni u uspeh.

(FOTO) ŠAMPANJAC ZA PROSLAVU VELIKOG POSLA! Crveno-beli znali kako da obeleže potpis novog pojačanja!

Sve ukazuje da će Mateo Garsija završiti u Pireju. Na ovaj ili onaj način. Las Palmas mora da odluči hoće li da pobedi ili izgubi, jer Garsiji itiče ugovor sledećeg leta i mogu da izgube dva miliona evra - pisali su grčki mediji.

U međuvremenu se pojavljuje i priča sa PAOK-om koji, takođe, želi da dovede Garsiju, a što je bilo malo poznato. Dovoljno da igrač bude neodlučan gde će nastaviti karijeru, ali je pristao da dođe u Beograd na razgovor.

Foto: Kokkinos/printscreen

Tada kreće trka sa vremenom. Ipak, koančno je do izražaja došlo ono što crveno-beli dugo nisu mogli da koriste kao način da u pregovorima privole igrače u Beograd, a to su rezultati u Evropi. Tokom prethodne tri sezone Zvezda je pokazala konstantnost što je već počelo da se isplaćuje.

Međutim,Olimpijakos i PAOK vrše žestok pritisak na Garsiju. Ide priča da je odbio Zvezdu, dok Olimpijakos šalje podebljanu ponudu za koju si mislili da ne može da bude odbijena. Uostalom, i grčki novinari su pislai o tome.

Ipak, Garsija u nedelju ujutru seda za sto sa najbitnijim ljudima u Zvezdi, ragovara i - potpisuje ugovor na četiri godine.

Pregovori su bili dugi i naporni ali smo sve završili na ogromnu radost armije naših navijača. Mateo Garsija je novi igrač Crvene zvezde. Potpisao je ugovor na četiri godine, a već danas popodne će biti na treningu, u sredu će biti u konkurenciji za najbolji tim. Dobili smo ono što smo dugo tražili, brzinu po boku, igrača koji je jak sa loptom i hrabar da preuzme odgovornost - rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stani pope ima jos

pre 4 godine

Njegos Petrovic vam je najvece pojacanje,Vulic mora da igra,Gajic i Zander na bekovima.A ovaj Borjan moze nekada da ne brani,blamira se protiv Spartaka.Ne sme da pusti Popovica jer zna da bolji od njega.Milunovica na klupu.Degenek Pankov i bice nesto.

branko1

pre 4 godine

Sada je samo problem naučiti ga da vraća loptu Borjanu,kako bi ovaj šutnuo loptu u "bunar",što jesuština Zvedaine igre

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59