• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2019

09:11

TERZIĆ NAMEŠTAO UTAKMICE, BIO U ZATVORU I VREĐAO ŠAĆIRIJA! Prljava igra švajcarskih medija uoči meča sa Zvezdom!

Crvena zvezda

TERZIĆ NAMEŠTAO UTAKMICE, BIO U ZATVORU I VREĐAO ŠAĆIRIJA! Prljava igra švajcarskih medija uoči meča sa Zvezdom!

Podeli vest

Prljavu igru uoči dvomeča sezone ne igra samo Jang bojs sa ulaznicama, već i švajcarski mediji. Tako je tiražni "Blik" dan uoči utakmice u Bernu objavio tekst o Zvezdanu Terziću sa nadnaslovom "Skandalozna Terzićeva dela" i naslovom "Zvezdin šef je vređao Šaćirija i bio u zatvoru".

U stvari je u svemu tome skandalozan tekst u kojem su izvrnute činjenice. Terzić je, što u jednom delu priče "Blik" i navodi, samo upozorio da bi dolazak Đerdana Šaćirija u Srbiju mogao da bude visokorizičan. Naročito zbog tenzija koje je švajcarski reprezentativac sam podigao kad je na Svetskom prvenstvu u Rusiji pobednički gol protiv Srbije (2:1) proslavio pokazivanjem albanskog orla, zbog čega je i u samoj Švajcarskoj stavljen na stub srama.

(VIDEO) ZVEZDINIH TOP 5 NAJSKUPLJIH POJAČANJA! Ko je najveće iznenađenje i gde je tu Mateo Garsija?

Dalje se u tekstu navodi da je Terzić poznat po mahinacijama u fudbalu i da je upravo zbog toga bio na Interpolovoj poternici, a potom i sedam meseci u zatvoru. Terzić je, naime, bio nešto više od pola godine u pritvoru, a pušten je uz kauciju od milion evra. Na kraju je proces protiv njega obustavljen zbog nedostatka dokaza.

Terziću su prilepili i da je direktno namestio utakmicu OFK Beograd - Crvena zvezda 2:6, jer je navodno na poluvremenu pri vođstvu "romantičara" 2:0 poslao u svlačionicu "opasne tipove" i Zvezda je u nastavku dala šest golova.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milojko Pantic

pre 4 godine

Za Sacirija ne znam,ali ostalo navedeno je nepobitna cinjenica. Hvala i dovidjenja.

milosobilic1389

pre 4 godine

Кад је већ тако "моћан" како тврдите , нека "намести" и Звезди пролаз са: 0 : 2 у Швајцарској...!

mrgud

pre 4 godine

A šta nije tačno?I...odakle mu MILION EVRA za kauciju?

laki

pre 4 godine

kad govorimo o švajcarskom poštenju dovoljno je reći "sudija dinst" i celom svetu je jasno o kojoj prljavoj igri se radi u ovom članku. švajcarci mnogo imate visoko misljenje o sebi, da lako zaboravljate sve prljavštine koje pravite ne samo u fudbalu. a što se tiče poraza srbije u rusiji, ceo svet video zasto nemac nije konsultovao var tehnologiju.

Kakva je ovo zajebancija

pre 4 godine

.........ima tu jos mnogo toga........al se svi prave ludi kao da ne vide.Onaj ko ga je doveo u Zvezdu,pitajte njega.........???

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17