• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2019

20:18

(VIDEO) DVA PENALA ZA TRI MINUTA! Da li je Inđija oštećena na "Marakani"?

Crvena zvezda

(VIDEO) DVA PENALA ZA TRI MINUTA! Da li je Inđija oštećena na "Marakani"?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Inđiju u osmom kolu LingLong Superlige Srbije i to posle neverovatnog preokreta u poslednjih nekoliko minuta meča preko dva jedanaesterca

Crveno-beli stigli su do pobede posle neverovatno nesmortenih reakcija gostujućih igrača. Gubila je Zvezda do 88. minutu, a onda uz pomoć dva penala došla do preokreta sigurnim realizacijama Milana Pavkova.

(VIDEO) LUDNICA PRED BAJERN! Zvezda iz dva penala u poslednjih 10 minuta do pobede nad Inđijom!

Ipak, dosta će polemike biti oko prvog jedanaesterca. Za drugi deluje da nema dileme da je bio očigledan, ali da li je kod prvog prekršaja Aleksa Vukanović bio van kaznenog?

Pogledajte pa procenite sami:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
draganv78

pre 4 godine

Mislim da je onaj zvezdin igrac pao na centru da bi ovaj i tada svirao penal hahaha

Banjo

pre 4 godine

Treba sad ovu Indjiju napadat sto se uopste usudila d dodje u BG i sto vec kad je dosla nije sama sebi dala jos dva gola da bi zvezda imala bolju gol razliku od svih, o tome ozbiljno treba razmisliti a ne da se priziva Lalatovic koji javno priznade sinoc sta se radilo ili da se napada zvezda sto evo 3 god nema tekme bez penala i crvenog kartona. Ako znam sto pravimo nove stadione ovim manjim gradovima Bog me ubio, da gledaju kradju i da se nerviraju samo? Zvezdu treba da narade kad joj polazi za rukom da se ovako jwv o sprda i sa svojim i tudjim navijacima

Milojko pn

pre 4 godine

Nije bio ni faul za slobodan udarac,a kamoli penal,pola metra van šesnaest,šta ima reći državni projekat pobedio inđiju maximalno funjarski,sramota koliko država uložila u komšinicu,a ona na ovakav način da pobedi...

Sale

pre 4 godine

Na Zvezdinim mečevima linije su malo deblje. Linija je sastavni deo kaznenog prostora! Penal je čist. Haaaa... Pa i sudija zna da je tu negde, u zasedi, TENK!

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

Ono sto je meni interesantnije od linije sesnaesterca(jer je ne vidim na ovom snimku) je to da igrac Zvezde donjim djelom svoje kopacke staje na ispruzenu nogu fudbalera Indjije , zbog cega i ostaje na zemlji sa bolomkoji se primjecuje po njegovoj reakciji. Dok igrac Zvezde koji se bacio na zemlju odmah ustaje sto je cudno jer igraci nakon ovakvo iznudjenog penala ostaju jos na zemlji kao da zele 'potvrditi ispravnost' sudceve odluke. Ne postojeci penal i nisam Partizanovac.

Aca

pre 4 godine

Zvezda opet uz pomoc sudija otima bodove I svima treba da je jasno da je to veliko Zlo u nasem sportu .Prof.Vuletic I Zeljko Pantic to jedini smeju da kazu javno.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija