• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2019

21:31

ZVEZDA SE NE ŠALI! Crveno-beli pobedili Olimpijakos u sred Pireja, Derik Braun briljira!

Crvena zvezda

ZVEZDA SE NE ŠALI! Crveno-beli pobedili Olimpijakos u sred Pireja, Derik Braun briljira!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde mts pobedili su Olimpijakos u Pireju 82:77 u prvoj pripremnoj utakmici koji su odigratli u Grčkoj. Najefikasniji kod crveno-belih bio je Derik Braun sa 14 poena. Naredna provera u četvrtak protiv Peristerija

Bez obzira što utakmica nije bila takmičarskog tipa, uvek je lepo skinuti skalp velikanu, pogotovo na gostujućem terenu. A, Zvezda je gotovo sve vreme držala konce igre u svojim rukama i kontrolisala tok utakmice.

BEZ TRI PRVOTIMCA! Zvezda otputovala u Atinu, čekaju je jake provere

Srpski šampion je vodio i na poluvremenu 41:36, a istih tih pet poena razlike ostalo je i na kraju meča.

Najefikasniji u Zvezdinom timu bio je Derik Braun sa 14 poena, Stratos Perperoglu je ubacio 13, Bili Beron 12, dok je Džejms  Gist postigao 10 poena. 

Foto: kkcrvenazvezda

Na put u Atinu zbog lakših povreda i oporavka nisu krenuli Lazić, Faje i Kuzmić.

Još dve utakmice igraće Crvena zvezda u Atini: u četvrtak će odmeriti snage sa Peristerijem, a u petak, u utakmici koja će biti otvorena za javnost, ponovo će igrati protiv Olimpijakosa i to će biti generalna provera crveno-belima za ABA Superkup, koji će se igrati u Zagrebu.

Crvena zvezda: D. Braun 14, Čović 9, L Braun 6,Perperoglu 13, Davidovac 1, Bern 12, Gist 10, Dženkins 5, Simanić 8,Jovanović, Odžo 4.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija