• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2019

17:10

Što ne može niko, može ON!

Crvena zvezda

Što ne može niko, može ON!

Podeli vest

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević uspeo je da sa svojim timom dođe do pobede u drugom kolu grupne faze Lige šampiona protiv Olimpijakosa (3:1) i tako uradi nešto što nijedan trener sa ovih prostora nije uspeo

Naime, popularni Miloje ostvario je sa Zvezdom ne samo plasman u svakoj godini njegovog mandata u neko evropsko takmičenje, već je tamo pobeđivao bar jednom, što nijednom treneru sa prostora bivše Jugoslavije nije pošlo za rukom.

NEMOJTE DA NAS KANALITE! Degenek poslao poruku: Pobedićemo Partizan dva puta i uzeti titulu!

Pao je Olimpijakos, prošle godine veliki Liverpul, koji je kasnije postao šampion Evrope. Nikako ne treba zaboraviti i da je Zvezdi ovo tek drugi meč u grupnoj fazi ove sezone pa nije isključen još neki veliki trijumf šampiona Srbije.

U Ligi Evrope 2017/18. zabeležene su dve, obe protiv Kelna. Potom u narednoj sezoni pobeđen je Liverpul u Ligi šampiona, a ove sezone pobeđen je Olimpijakos u istom takmičenju. Primera radi, Partizan je u ta tri učešća, Ligi Evrope 2008/9. i 2009/10. i Ligi šampiona 2010/11. ostvario ukupno samo jednu pobedu i to protiv Šahtjora u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope 2009/10.

Foto: Starsportphoto

Šta je sledeće kada je Vladan Milojević i njegova Zvezda u pitanju? Od prethodna tri učešća srpskih klubova u Ligi šampiona, dva Partizanova i Zvezdino prošle sezone, ni u jednom navratu nijedan od dva kluba nije uspeo da makar kao treći prezimi u Ligi Evrope. Sada je Zvezda druga i možda je upravo ovo taj novi podvig koji čeka Milojevića. Daleko od toga da je nerealan.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija