• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2019

07:50

TERZIĆ IDE U LONDON NA DVE NEDELJE! Generalni direktor Zvezde odlučio da se skloni posle skandala u Crnoj Gori!

Crvena zvezda

TERZIĆ IDE U LONDON NA DVE NEDELJE! Generalni direktor Zvezde odlučio da se skloni posle skandala u Crnoj Gori!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije želeo da govori o odluci crnogorskih vlasti da mu zabrane ulazak u zemlju

Kako Informer saznaje, Terzić će naredne dve nedelje provesti u Londonu. On će tamo dočekati fudbalere crveno-belih, koji 22. oktobra igraju meč 3. kola Lige šampiona protiv Totenhema.

- Terzić ne želi da sa razračunava sa Crnom Gorom preko medija. Odlučio je da se skloni na neko vreme i da otputuje u London na dve nedelje - rekao nam je izvor iz Crvene zvezde.

(VIDEO) ZVEZDAŠI, STIŽE! Crveno-beli poslali misterioznu poruku, NAVIJAČI U TRANSU!

CRNOGORSKI POLITIČAR OPLEO PO ĐUKANOVIĆU ZBOG TERZIĆA: Ispratićemo ovaj FAŠISTIČKI REŽIM, Srbi su naša braća, NE PRIZNAJEMO LAŽNU TVOREVINU KOSOVO!

 

Podsećanja radi, Crnogorska policija u subotu je potvrdila da Terziću nije dozvoljen ulazak u zemlju, ali nije saopšteno iz kog razloga je to učinjeno.

ČOVIĆ OSUO PALJBU PO CRNOGORCIMA: Terziću SE SVETE, mnogo je PODMUKLO! Sve je upereno na Zvezdu jer je SIMBOL SRPSTVA!

SVE SE TRESE KADA "DELIJE" ZAPEVAJU, TEŽAK TEREN ZA SVAKOG RIVALA! Kanjas pričao Špancima o navijačima i "Marakani"!

Terziću nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru zbog sumnje da je direktno uticao na odluku fudbalera Zvezde Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića da ne igraju za "sokolove" na meču sa tzv. Kosovom. Čelnik Zvezde je za sve optužio Dejana Savićevića, prvog čoveka FS Crne Gore, koji je, kako je istakao, tražio od vlasti da mu se zabrani ulazak u zemlju.

Mediji u Podgorici pišu da je Terzić proglašen nepoželjnim u Crnoj Gori "zbog veza sa kriminalnim grupama". 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 4 godine

Doktor ide na specijalizaciju. Trebalo bi da preuzme neki ostrvski klub, mislim da je prevazišao zvezdu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija