• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2019

13:10

STIŽE DA ZARIJE NOŽ U RANJENI TOTENHEM! Englezi se plaše Zvezdinog veziste!

Crvena zvezda

STIŽE DA ZARIJE NOŽ U RANJENI TOTENHEM! Englezi se plaše Zvezdinog veziste!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde ovog utorka igraju meč trećeg kola grupne faze Lige šampiona protiv Totenhema u Londonu (21.00), a jedan igrač crveno-belih posebno je preplašio Engleze

Marin im je i te kako zanimljiv s obzirom na to da je svojevremeno igrao za Čelsi, tako da ne čudi što su njegov povratak u glavni grad Engleske najavili rečima da ''stiže da zarije nož u ranjeni Totenhem.''

SJAJNA HUMANITARNA AKCIJA! Večera sa Markom Marinom oborila sve rekorde!

Veoma se radujem utakmici. Igrati protiv finaliste Lige šampiona, protiv jednog od najboljih timova u Evropi, je svakako nešto što svako u Zvezdi želi - rekao je Marin i dodao:

- I ta naša pobeda nad Liverpulom iz prošle sezone znači da svako treba ozbiljno da nas shvati. Međutim, ubeđen sam i da će Totenhem brzo da se vrati pošto imaju sjajne igrače. Kejn je jedan od najboljih na svetu, a i mnogi ostali igrači su imali prtiliku da povrate samopouzdanje tokom reprezentativne pauze - zaključio je Nemac.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
008

pre 4 godine

Ma kako da ne. Eno dogovorili se da predaju mec jer je Zvezda tako mocna da je glupo trositi snagu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija