• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2019

10:46

"DELIJE" SLAVE PAVKOVDAN! Na "Marakani" se čuda dešavaju! Hoće li Pavkov izrešetati i "pevce" godinu dana posle velike pobede?

Crvena zvezda

"DELIJE" SLAVE PAVKOVDAN! Na "Marakani" se čuda dešavaju! Hoće li Pavkov izrešetati i "pevce" godinu dana posle velike pobede?

Podeli vest

Milanu Pavkovu je prošle godine izrežirao pravo čudio, sa dva gola je srušio Liverpul na Marakani i ponizio "crvene" usred Beograda

"Spakovao" je tada gorostasni napadač dva gola, opalio šamarčinu kasnije šampionu Evrope i zauvek postao heroj Zvezdinih navijača. Delije u šali 6. novembar sada nazivaju "Pavkovdan". Pa, ne čudi što danas, na dan Milana Pavkova čekaju novo čudo.

Visoki napadač je je prvo bio najviši u skoku posle kornera, a potom je odapeo "bombu" sa oko 25 metara. Grmelo je sa severa, sa svih strana Marakane "Hej Pavkov, skoči, daj gol glavom". 

VERUJEM DA ĆU ODIGRATI BOLJE NEGO PROTIV PARTIZANA! Kejn se ne boji vruće atmosfere na "Marakani"!

OVDE SE MNOGE EKIPE NISU DOBRO PROVELE! Mrkela upozorava igrače Totenhema šta ih čeka na "Marakani"!

 

Ponovo je došao njegov dan. Protisak velikih takmica ne postiji kod "džina iz Begeča", nema tremu, ne pojedu ga velika očekivanja. Jednostavno, čovek zna kako da reši velike utakmice. 

I prošle godine su, kao i sada, Englezi bili favoriti.  Totenhem je neuporedivo kvalitetniji, sevsni su toga crveno-beli. Ali, milioni ne igraju na Marakani, na kojoj ne pobeđuju uvek kvalitetniji gosti.

NEMOJTE DA SE BRUKAMO! "Delije" grme pred Totenhem: Ovo je sever, ovo je Marakana...

SON I DALJE VAN SEBE! Igrač Totenhema istraumiran, možda neće igrati protiv Zvezde!

 

Ono što dodatno uliva optimizam domaćim navijačima jesu i neki "ludi" rezultati veče pre. Čelsi je gubio od Ajaksa 1:4, pa osvojio bod (4:4), Slavija Prag je odolela Barseloni na "Nou Kampu" (0:0), Valensija gubila pa pobedila Lil 4:1.

Bez obzira na evidentnu razliku u kvalitetu, Zvezdini igrači i navijači imaju pravo da se nadaju i priželjkuju pobedu, eventualno remi.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija