• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2019

08:31

(FOTO) ARGENTINAC SE POKLONIO DELIJAMA! Trener Totenhema oduševio navijače Zvezde nakon utakmice i pokazao kakav je gospodin!

Crvena zvezda

(FOTO) ARGENTINAC SE POKLONIO DELIJAMA! Trener Totenhema oduševio navijače Zvezde nakon utakmice i pokazao kakav je gospodin!

Podeli vest

Trener Totenhema Maurisio Poketino oduševio je navijače Crvene zvezde nakon meča i izmamio njihove aplauze i nakon ubedljivog poraza (4:0)

 

Fudbaleri Totenhema ubedljivo su pobedili Crvenu zvezdu sa 4:0, pred više od 40 hiljada gledalaca. Odličnoj atmosferi nije odoleo ni trener "pevaca" Maurisio Poketino koji je dok je išao ka tunelu stadiona zastao kod severne tribine i aplaudirao navijačima.

REČ KAPITENA! Marin: Da nije realno, ne bi bilo ovako!

- Bili su fenomenalni, podsećali su me na navijače u Argentini - rekao je posle meča Poketino.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Toma

pre 4 godine

Sve jasno , ko i malo poznaje fudbal primetio je da Totenhem igra na dva dodira lopte sto pravi razliku u brzini igre nema nepotrebnog davljenja lopte , driblinga i sl. Pojedini igraci su toliko spori da im preporucujem da predju na stoni fudbal , treba ih se sto pre resiti ! Jovancic vec vise puta dokazao da je igrac za trecu ligu , njegovim greskama i svim mecevima gubljenjem lopte oko centra zvezda prima gol. Slab na lopti podseca na drljacu koja ne zna gde drlja! Nejasno jeda Milojevic ne shvata da je protiv ovakvih ekipa lose pokrivati prostor , igraci slobodno dobijaju loptu na krilima a bekovi kasne po pet sekundi da markiraju protivnika. Vreme je da Miloje ide jer u igri zvezde je sve slucaj koncepcija pasova ne postoji a davljenje loptom je mucno gledati!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija