• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

28.11.2019

07:15

INFORMER SAZNAJE: Milojević sve bliži odlasku!

Crvena zvezda

INFORMER SAZNAJE: Milojević sve bliži odlasku!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević sve je bliži odlasku iz kluba, saznaje Informer!

Istorijski poraz od Bajerna (0:6) u utorak nije značajno doprineo tome, ali je podstakao priču da se strateg crveno-belih zasitio i da li mu je potrebna promena, kaže naš izvoz iz Ljutice Bogdana.

Milojević ima ugovor sa Zvezdom do juna 2020. godine, i da bi do rastanka došlo pre toga, potrebno je najpre da Milojević dobije ponudu koja bi ga zadovoljila. Uz to, rukovodstvo srpskog šampiona moralo bi da pronađe adekvatnu zamenu za najuspešnijeg stratega crveno-belih u ovom veku.

Veliki uspesi

Ipak, prema rečima našeg sagovornika, ako Milojević reši da napusti klub već na zimu, čelnici mu neće praviti problem.

- Ako bi Milojević dobio neku jaku ponudu i izrazio želju da ide, ne bi bilo u redu zadržavati ga. Čelnici kluba gledali bi da to reše na obostrano zadovoljstvo. A ako ćemo pošteno da pričamo, Milojević je u Zvezdi napravio velike stvari. Od trenutka kad je došao, ekipa je stalno bila prva u prvenstvu i tri godine zaredom igra grupnu fazu evropskih takmičenja. Imajući to u vidu, sasvim su realne šanse i da dobije jaku ponudu već na zimu. U medijima se već pominje da ga žele klubovi iz Kine, Saudijske Arabije, Grčke, mada o tome u klubu niko ništa ne zna - objašnjava izvor blizak Zvezdi.

Čak i da ne ode na zimu, šanse da Milojević i Zvezda u junu naredne godine produže ugovor mere se promilima.

- Šta će biti u januaru, sad možemo samo da nagađamo, jer to precizno ne znaju ni uprava ni Milojević. Ukoliko Zvezda prezimi u Evropi, on će verovatno ostati da završi takmičarski ciklus. Međutim, rastanak u junu je praktično neminovan, to možemo sa sigurnošću da kažemo - zaključuje izvor Informera.

Iako je klub u duelu s Bajernom pretrpeo najteži poraz u istoriji na međunarodnoj sceni, niko na "Marakani" nije prebacio odgovornost na Milojevića. Čelnici kluba ni sam rezultat od 6:0 ne doživljavaju tragično, jer su im glavni ciljevi bili zarada od plasmana u Ligu šampiona i osvajanje domaćeg prvenstva.

- Uprava razmišlja tržišno, a to znači da su ciljevi svakako bili plasman u Ligu šampiona i osvajanje domaćeg prvenstva. Jedan cilj je ostvaren, drugom se nadaju. Ako nešto zameraju treneru, to je što ekipa ne igra malo bolje u domaćim okvirima. Smatraju da će navijači ove ubedljive poraze od Bajerna i Totenhema da prebole - ističe naš sagovornik.

Malo kandidata

Ako do rastanka ipak dođe, Zvezda će morati brzo da reaguje i nađe zamenu.

To trenutno nikom u klubu nije na pameti. Ekipa ima trenera koji je ispunio primarne ciljeve, tako da niko ne razmatra druge opcije. Međutim, jasno je da je malo trenera koji bi mogli da zamene Milojevića. Onaj ko dođe moraće da bude spreman da radi pod velikim pritiskom - jasan je naš izvor.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija