• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2019

11:58

VUČIĆU TEŠKO ZBOG ZVEZDE: Nikada nisam napustio stadion pre kraja, ne zviždim timu koji volim! Nadam se pobedi Partizana

Crvena zvezda

VUČIĆU TEŠKO ZBOG ZVEZDE: Nikada nisam napustio stadion pre kraja, ne zviždim timu koji volim! Nadam se pobedi Partizana

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da mu je bilo teško da gleda utakmicu Zvezda-Bajern (0-6) u Ligi šampiona, kao i da se nada da će Partizan večeras pobediti AZ Alkmar u Ligi Evrope.

- Gledao sam Zvezda-Bajern... Teško sam se osećao... Kako... Ali, ja sam navijač koji nikada nije napustio stadion pre kraja i neko ko ne zviždi timu koji voli. To je sve što imam da kažem - rekao je Vučić, odgovarajući na pitanja novinara u Kragujevcu.

Vučić, koji navija za Zvezdu, podseća i da je taj tim igrao dve Lige šampiona za redom i Ligu Evrope tri puta. On se, međutim, nada i pobedi Partizana, navodeći da bi za Srbiju bilo važno da pobede.

SVE BLIŽI ZVEZDI, NAVIJAČI U TRANSU! Prepreka više nema, ljubimac "delija" menja Milojevića?

NA TERENU NOĆNA MORA, ALI U KASI...Evo koliko je Zvezda zaradila od Lige šampiona!



- Želim im svu sreću, ne mogu da kažem da to očekujem, jer se ne razumem toliko, ali se nadam pobedi. Verujem u njihovu hrabrost i verujem da mogu da pobede - rekao je Vučić.

Fudbaleri Partizana večeras u Hagu igraju odlučujuću utakmicu sa AZ Alkmarom za prolaz iz grupne faze Lige Evrope.

Fudbaleri Crvene zvezde pretrpeli su u utorak poraz od Bajerna od 6:0 (1:0) u Beogradu, u meču 5. kola B grupe Lige šampiona.


 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17