• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nedeljnik

29.11.2019

18:30

BIO BIH PETA ZVEZDINA ZVEZDA, ALI SAM MAKEDONAC! Milko Đurovski otkrio: Rekli su mi da će mi dati duplo, ali lažnih para, zato sam otišao u Partizan!

Crvena zvezda

BIO BIH PETA ZVEZDINA ZVEZDA, ALI SAM MAKEDONAC! Milko Đurovski otkrio: Rekli su mi da će mi dati duplo, ali lažnih para, zato sam otišao u Partizan!

Podeli vest

Čovek koji je svađao Crvenu zvezdu i Partizan, stariji od braće Đurovski, Milko govorio je o do sada nepoznatim detaljima oko njegovog prelaska iz crveno-belog u crno-beli tabor

Šuškalo se o tome da su se crveno-beli i Đurovski cenkali oko stana, a o javnostima nepoznatim detaljima govorio je nekadašnji igrač za novi broj "Nedeljnika":

ZVEZDAŠI, IZVINITE! Fudbaleri Crvene zvezde uputili jaku poruku navijačima nakon debakla protiv Bajerna!

- E, a da li je moguće da nisu hteli? Možda su hteli da me puste. Možda su hteli da me puste u Partizan. Zašto nije bilo pete Zvezdine zvezde posle Pižona? Možda nisu pored mene mogli da je dovedu. Zvezda je srpski klub. Ne može Makedonac da bude peta Zvezdina zvezda. Posle Pižona je bio luft, ja odlazim u Partizan, a u Zvezdu dolazi Piksi - poručio je za Nedeljnik Miliko Đurovski.

U vreme transfera proveo je 15 dana u Pragu.

- Išao sam da otvorim račun, a u Nemačkoj je trebalo da mi uplate lovu. Čekao sam da krene prelazni rok. U Partizanu su se plašili da ne ostanem u Zvezdi i u Pragu sam se našao da bih bio što dalje od Beograda. Da otvorim račun, daju mi lovu i posle dođem u Partizan. Ali to je bilo Šajberovo vreme. Prelazni rok se odložio, pa sam bio dodatno u Titovom lovištu kod Osijeka. Pa se opet odložilo i ja kažem: Idem u Beograd. Otišao sam u Zvezdu da se pozdravim sa Džajom i Cveletom. Bila je tu sekretarica Dara Zec. Kažem: Došao sam da se pozdravim, a Cvele mi na to: Ajde da se dogovorimo. Daćemo ti duplo… ali lažnih para. Kada sam izlazio, Dara je plakala. Ovi iz Partizana nisu mogli da me nađu, ali ja sam rekao, idem iz Zvezde. Bila je ona utakmica Zvezda – Hajduk na čijem sam kraju bacio dres na Sever… - prisetio se Đurovski.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Deda Delija

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu, mnogo više i duže, nego što ti imaš godina. Mogu ti samo reći, da neko ko voli Zvezdu, ko je u njoj stekao ime, znanje i slavu, nikada neće preći u Partizan. Čast izuzecima, trenutno mislim na Vasovića, koji nije to uradio, kao ti. Ti nikada nisi mogao, niti ćeš biti Zvezdina zvezda, ne zato što si Makedonac, nego zato što nisi zvezdaš, a u tom smislu nisi naš čovek. Da te ne grdim i ne psujem.

Carapani Bacina

pre 4 godine

Nosili smo transparent tvoja slika, Milko pisalo gore i donji deo Carapani Bacina,kacili po severu Kada je unosili pozdravljao celi Server. A voleli smo te, protiv Verone Bane Stankic sliku baca u Stalac na zeleznickoj,napio se u vozu. A ispali smo od Verone.Ti si nas izdao mi tebe i Zvezdu nikada.

DELIJA PETROGRAD

pre 4 godine

ALO MILKO !!!! JEL SI NORMALAN TI ? KAD JE NEKOM U ZVEZDI BILA BITNA NACIJA ? PRIZNAJ BRE DA SU I ILIJA NAJDOVSKI A POGOTOVO TOBDŽIJA DARKO PANČEV MNOGO VEĆI FUDBALERI OD TEBE !!!! O PIKSIJU I NJEGOVOJ MITIĆEVOJ, ŠEKIJEVOJ,DŽAJIĆEVOJ I PIŽONOVOJ VELIČINI TI MOŽEŠ SAMO DA SANJAŠ !!!!!!

Marakani moja rano

pre 4 godine

Za neupucene ovo je slika iz Stipa gde Milko peva Marakano moja rano,posle odigrane utakmice za veterane Zvezde protiv BregalniceStip veterana u cast Sekularca kome podigli spomenik u rodnim Stipu.Milko nam se ipak vratio,nikad nije kasno.P.s.odlaskom u Partizan si mi skratio par godina zivota,to i nije vazno,uskratio si mi radost tih divnih osamdesetih kad sam bio mlad.To ti ne mogu oprostiti nikad do groba.Stara skola RedDevils.

ŽALOSNO

pre 4 godine

Милојко, питај ђеда и бабу ко си ти?! Н. Нажалост ти НЕЗНАШ своје корене.

ma da

pre 4 godine

ni meni nisu dali da budem Zvezdina zvezda... zato sto sam procelav.... ajde ne...?

NEBOJŠA

pre 4 godine

ZVEZDA I NEMA 5 NEGO SAMO 3 PRAVE ZVEZDE.PIŽON I PIKSI SU LAŽNJACI.NE ZATO ŠTO NISU VRH IGRAČI NEGO ŠTO SU PRE MALO BILI U ZVEZDI PA SAMIM TIM I MALO DALI ZVEZDI.MITIĆ ŠEKI I DŽANA SU ZVEZDI DALI S V E ,BEZ KALKULISANJA.PIŽONA I PIKSIJA SU ''ZVEZDICAMA'' PROGLASILI POLITIČARI I NA PERFIDAN NAČIN NAMETNULI NAVIJAČIMA.IZ ISTH RAZLOGA NI DEJO NIJE MOGAO BITI ZVEZDINA ZVEZDA,IAKO JE KLUBU DAO VIŠE NEGO PIKSI.TI MILKO I DA SI BIO PELE NISI IMAO ŠANSE JER SI M U S T A F A , A NI JEDAN JANJIČAR NEMOŽE BITI NAŠA ''ZVEZDICA''.DEDA DELIJA TI JE LEPO REKAO I TO JE TO !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija