• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2019

09:13

NA "MARAKANI" UŽURBANO RADE! Crveno-beli imaju moćan plan pred zimski prelazni rok! Evo ko je na meti!

Crvena zvezda

NA "MARAKANI" UŽURBANO RADE! Crveno-beli imaju moćan plan pred zimski prelazni rok! Evo ko je na meti!

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde spremaju se za rekonstrukciju tima tokom zimskog prelaznog roka

Cilj crveno-belih je da na Marakanu dovedu najbolje mlade domaće igrače. Tako je na meti pored 18-godišnjeg Mirka Topića iz Vojvodine i krilni napadač Radničkog iz Niša Nikola Čumić.

Mladi reprezentativac je zablistao ove sezone na superligaškim terenima, kao nagrada mu je stigao i poziv u državni tim do 21 godine. Kako navodi Žurnal, sa velikom verovatnoćom se može reći da će obojica, Topić i Čumić, nastaviti karijeru na "Marakani". 

OVO SU SVI ČEKALI! Evo da li su sudije grešile u korist Zvezde i Partizana!

ZVEZDI SE OTVARA EVROPSKO PROLEĆE! Najbolji fudbaler Olimpijakosa ne igra protiv crveno-belih!

 

Foto: Starsportphoto©

Nikola Čumić

Zvezdi je pre dve godine "umakao" Lazar Ranđelović iz Radničkog, kojeg je odveo Olimpijakos, pa na Marakani ne žele da im se takva situacija ponovi sa Čumićem. I na poslednjoj utakmici krilni napadač je najviše mučio Zvezdu i time se na delu dokazao da zaslužuje šansu u taboru šampiona.

MRKELA PODVIKNUO: Kada će ostali klubovi da progovore o greškama u njihovu korist?

U PROBLEMU PRED PARTIZAN! Predrag Rogan više nije trener Napretka

 

Čumić je rođen u Užicu, karijeru je počeo u Slobodi, igrao je još za Metalac pre nego što je došao u Radnički. Ove sezone je na 13 utakmica postigao dva gola, uz jednu asistenciju.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 4 godine

Prvo da se oslobode škarta koga niko neće - sva ta tako željena pojačanja, da skinu dug na nulu pa tek tada nova "pojačanja" kao što su ivanić, kafu, ebisilio, la para....

rintaj

pre 4 godine

Паметније је да ринташ за својих 30 хиљада него да пискараш!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija