• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2019

14:26

MILOJEVIĆ PRED SPARTAK GOVORIO O SVOM STATUSU U ZVEZDI! Evo šta je rekao trener crveno-belih!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ PRED SPARTAK GOVORIO O SVOM STATUSU U ZVEZDI! Evo šta je rekao trener crveno-belih!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je srpsko prvenstvo veoma bitno za njegov klub i da je zbog toga trenutno važnija utakmica sa Spartakom od one koja će se naredne nedelje igrati protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona

Prva tema bio je status trenera Vladana Milojevića, evo šta šef stručnog štaba crveno-belih rekao o ostanku ili odlasku iz kluba.

DONETA ODLUKA NA MARAKANI! Vladan Milojević ostaje trener Zvezde!


Samo imam viziju za utakmicu pred nama. Da završimo šta imamo i imaćemo vremena da pričamo. Imamo dosta vremena za priču. Ne bih da govorimo o mom statusu. Hajde da završimo to što imamo. Ne prija mi to što se priča, radim svoj posao, tu sam – rekao je Milojević.

Kao potencijalna pojačanja Crvene zvezde pominju se Nikola Čumić, Veljko Birmančević i Mirko Topić.

Foto: Starsportphoto

Hajde da sačekamo da se završi prvenstvo. Ne bih sada o tome da komentarišem. Imamo dosta svojih mladih igrača i to su pokazali omladinci učesnici Lige šampiona. Videlo se da tu ima dosta kvaliteta i oni zaslužuju da dobiju šansu. Takođe, čestitam našem timu Grafičaru osvojenu jesenju titulu u Prvoj ligi Srbije. Tu takođe ima mladih igrača koji se kale. Što se tiče onih iz drugih klubova, ne bih da komentarišem.

Loš učinak stranaca Vladan Milojević je branio time da zbog ograničenja nemaju kontinuitet igara.

Imamo veliki broj stranaca, ne bežim od toga. Opet, sa druge strane rekao sam da je najbitnije za igrača da ima kontinuitet dobrih igara. Dešavalo se da igrač odigra dobru utakmicu, pa da ne igra dve… To je jako teško prvo za njih, ubija se samopouzdanje i to je najvažnija stvar. Pre svega kada pričamo o špicevima, igračima koji vole da daju golove. Šta da se radi, tako je – kako je i moraćemo to da vidimo u budućnosti – rekao je Milojević i dodao:

Pokušavali smo da imamo konkurentniju ekipu za Ligu šampiona, ali jako mi je bitno da vam odgovorim da svi igrači kod nas imaju jako veliki kvalitet, ali dosta njih iz ovog razloga nije pokazalo sve mogućnosti i opravdalo epitet dolaska u Zvezdu. Zato se lako donosi sud da nemaju kvalitet, bez da smo ih videli u pravom svetlu. Fudbal je čudna stvar, a u njemu nemate vreme, kao što ni ja nemam vreme, tako ga nemaju ni igrači i moraju da iskoriste maksimalno.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Idi sto pre

pre 4 godine

Koji bre kvalitet ima Rodic,i kada da ga pokaze,pregledaj golove u Evropi za koliko kriv,covek izgubljen u vremenu i prostoru.Kanjas,sta kad taj pokazao u svoje 32 godine doveli ste skart od igraca a oterati Srnica Krsticica Savica i Stojkovica je Van pameti.Koga u ligi pobedite sa vise od 1 gol?Igru nemate, idi ti lepo obrukao si klub da posle Bayerna si trebo otici sam.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija