• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LJ.

18.12.2019

09:17

KOŠARKAŠI ZVEZDE IGRAJU PROTIV CSKA! Lazić: Vreme je da se dozovemo pameti

Crvena zvezda

KOŠARKAŠI ZVEZDE IGRAJU PROTIV CSKA! Lazić: Vreme je da se dozovemo pameti

Podeli vest

Šampion Srbije i ABA lige vezao je dva poraza, pa protiv aktuelnog prvaka Evrolige mora da vadi fleke. Moramo da popravimo utisak i ako nam se ukaže prilika, pobedimo CSKA, kaže kapiten Branko Lazić

Krajnje je vreme da se dozovemo pameti jer je stanje što se tiče igre i rezultata alarmantno, kaže Branko Lazić! Košarkaši Crvene zvezde danas (18.00, Sport klub 1) u 14. kolu Evrolige gostuju ekipi moskovskog CSKA i imaće težak zadatak da protiv prvaka Evrope isprave greške iz prethodnih mečeva.

Težak rival

CSKA je ekipa koja u nekim momentima igra odbranu i napad gotovo perfektno
Dragan Šakota, trener Zvezde

Nezgodan trenutak

Crveno-beli su vezali dva poraza, najpre u Evroligi od Valensije, a potom i na gostovanju fenjerašu u ABA ligi, ekipi Zadra. Taj neuspeh teško je pao kapitenu kluba s Malog Kalemegdana Branku Laziću, koji kaže da je vreme da igrači shvate čiji dres nose.

- Motiv kada je Evroliga u pitanju je uvek tu. Trebalo bi tako da bude i u ABA ligi. Idemo u Moskvu da popravimo utisak nakon Zadra, nadam se da ćemo odreagovati i da ćemo se konačno dozvati pameti jer je stanje što se tiče rezultata alarmantno - kaže Lazić.

STANJE JE ALARMANTNO! Kapiten Zvezde poručio: Valjda ćemo se konačno dozvati pameti!

ZVEZDA IDE U MOSKVU! Šakota: Da otežamo posao CSKA!



Borbeni bek kaže da Zvezda jedino vrhunskom odbranom može da napravi iznenađenje i pobedi aktuelnog osvajača Evrolige.

Jagodić Kuridža nadomak Zvezde

 

Crveno-beli na pragu su da dovedu Marka Jagodića Kuridžu (32). Zvezda je iskusnom košarkašu ponudila dvogodišnji ugovor, a Kuridža je prethodno raskinuo saradnju sa Primorskom, za koju je igrao prethodnih godinu i po dana i sada je slobodan u izboru novog kluba. Osim crveno-belih za krilnog centra, koji ove sezone u proseku beleži 13,6 poena i osam skokova, zainteresovani su još Cedevita Olimpija i Mornar.

- Prva želja je da odigramo kako treba, pa ako se ukaže prilika, da je iskoristimo i pobedimo. CSKA je ekipa koja igra redovno fajnal-for, osvojili su Evroligu prošle sezone, imaju mnogo izvanrednih pojedinaca. Uz to, igraju na domaćem terenu i ovaj meč dolazi u nezgodnom trenutku po nas. Moraćemo da odigramo snažnu, pametnu i timsku odbranu kako bismo imali čemu da se nadamo - ističe kapiten crveno-belih.

Primer ostalima

Trener Zvezde Dragan Šakota kaže da CSKA možda na igra na nivou iz prošle sezone, ali da se radi o vrlo kvalitetnom timu.

- Po rezultatima može da se kaže da su trenutno slabiji nego prethodne sezone, ali to ne znači da neće dostići formu iz prošle godine, kad su bili najbolji na fajnal-foru. Oni su ekipa koja u nekim momentima igra odbranu i napad gotovo perfektno i predstavljaju uzor ostalim timovima kako se to radi. Sigurno nam neće biti lako, ali mi ćemo probati da im posao otežamo - zaključuje Šakota.

ZVEZDA DOBILA POJAČANJE U REKETU! Stiže Jagodić Kuridža, ko ide? Tri su kandidata!

(VIDEO) VELIKA SRAMOTA! Lazić udario na saigrače posle poraza u Zadru!

 


Bonus video

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija