• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2019

09:26

NEĆU BITI TRENER, NEMAM ŽICU ZA TO...Ovako je pričao Dejan Stanković!

Crvena zvezda

NEĆU BITI TRENER, NEMAM ŽICU ZA TO...Ovako je pričao Dejan Stanković!

Podeli vest

Vladan Milojević će posle dve i po godine napustiti Crvenu zvezdu, a novi trener najverovatnije biće legendarni kapiten crveno-belih Dejan Stanković

Milojević nije prihvatio ponudu da produži ugovor do leta 2022. godine nakon dve titule, dva plasmana u grupnu fazu Ligu šampiona i jednog u Ligu Evrope.

DEKI KAPITEN SE VRATIO NA SVOJU MARAKANU! Došao je u Zvezdu sa 14 godina, sa 16 debitovao za prvi tim, postao ljubimac "delija"...

LJUBI TE BRAT, POSTAO SAM TRENER ZVEZDE! Da li je ovo Deki? Pojavio se snimak o kom bruji internet! (VIDEO)

 

Legendarni vezista je bio savetnik u UEFA, a poslednje obaveze u evropskoj kući fudbala bile su u koordinaciji za rad sa decom uzrasta od 13 do 16 godina, što je uklapao sa obavezama koje je imao u svom kampu.

- Nije lako kada 20 godina igraš na vrhunskom nivou i onda se odjednom zavesa spusti i sve prestaje, seliš se u publiku. Dao sam fudbalu sve i taj fudbal je meni dao sve, treba vremena pronaći sebe posle karijere. Nisam želeo da brzam, išao sam korak po korak, isprobavao različite stvari - rekao je prošle godine Stanković za Sportifico.

DEKI, ZVEZDA ČEKA NA TEBE! Došao je taj trenutak - DELIJE OVO ČEKAJU PET GODINA! (VIDEO/FOTO)

KONAČNA ODLUKA! Milojević ide, Zvezda traži novog trenera?

 

Verovatno jedini poziv koji nije mogao da odbije usledio je od Zvezde.

- Odavno sam govorio da neću biti trener, mislim da nemam žicu za to, ali nikad se ne zna. Bio sam u svom Interu, ali to nije bio onaj isti Inter iz kojeg sam otišao kao igrač. Usledila je ponuda UEFA za poziciju konsultanta, to sam prihvatio i za sada sam zadovoljan - govorio je prošle godine Deki.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija