• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

21.12.2019

08:06

GLUPOSTI, NIJE REALNO DA ONI DOĐU! Terzić progovorio o pojačanjima, a "delije" u bedaku! Evo ko je daleko od Zvezde!

Crvena zvezda

GLUPOSTI, NIJE REALNO DA ONI DOĐU! Terzić progovorio o pojačanjima, a "delije" u bedaku! Evo ko je daleko od Zvezde!

Podeli vest

Ruski mediji objavili da Branislav Ivanović planira da završi karijeru na "Marakani", a već neko vreme se govori da i Aleksandar Kolarov ima slične planove, ali Zvezdan Terzić kaže da od toga nema ništa

 

Legendarni srpski fudbaleri Aleksandar Kolarov (34) i Branislav Ivanović (36) neće zaigrati za Crvenu zvezdu, kaže za Informer generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić! Ruska novinska agencija RIA novosti objavila je juče da Ivanović planira da završi karijeru na "Marakani", a već neko vreme se govori da i Kolarov ima slične planove, međutim, Terzić kaže da od toga nema ništa!

(FOTO) DAR NA RASTANKU! Evo koliko košta sat koji je Milojević poklonio Terziću!

NOVI TRENER ZVEZDE ĆE BITI...Evo šta je Terzić rekao o dolasku Dejana Stankovića!

 

 

Čeka se Deki

Tek kad novi trener stupi na dužnost, moći ćemo da govorimo o pojačanjima, sad ta priča nema smisla
Zvezdan Terzić, direktor Zvezde

Promocija Stankovića

Bane Ivanović ima još šest meseci ugovora sa Zenitom iz Sankt Peterburga, a Rusi tvrde da ga neće produžiti.

- Branislavu Ivanoviću ističe ugovor za šest meseci i, prema glasinama koje se mogu čuti u Sankt Peterburgu, novi mu neće biti ponuđen. Bivši srpski kapiten bi karijeru mogao da završi kod kuće, u svojoj zemlji, u Crvenoj zvezdi. Prednost takvom razvoju situacije daje činjenica da dva kluba imaju istog sponzora, kompaniju Gasprom -  navode RIA novosti.

I Kolarovu ugovor sa Romom ističe narednog leta, a nema sumnje da bi Zvezdini navijači voleli da vide dvojicu iskusnih defanzivaca u crveno-belom dresu, bez obzira što su u poznim igračkim godinama.

OVO SE ČEKALO! Poznati detalji ugovora Dejana Stankovića!

NEĆU BITI TRENER, NEMAM ŽICU ZA TO...Ovako je pričao Dejan Stanković!

 


 

Deki iznenadio Čeferina

 

Iznenadio sam se kad sam video da će Dejan Stanković biti trener Crvene zvezde, rekao je predsednik Evropske fudbalske federacije (UEFA) Aleksander Čeferin. Novi šef stručnog štaba crveno-belih bio je savetnik Čeferinu i njih dvojica su u prijateljskim odnosima.
- Deki me je malo iznenadio odlukom da postane trener. On je dobar momak i zna mnogo o fudbalu. Želim mu sve najbolje u Zvezdi - rekao je Čeferin.

Nade "delija" dodatno su podgrejane dolaskom Dejana Stankovića na mesto trenera Crvene zvezde. Stanković, koji će u subotu u 13 časova i zvanično biti predstavljen kao strateg crveno-belih, dugo je igrao za reprezentaciju sa Ivanovićem i Kolarovim. Može se pretpostaviti da bi njih dvojica rado sarađivali s Dekijem. Ipak, to se neće dogoditi.

- Informacije da Ivanović i Kolarov dolaze u Zvezdu jesu gluposti. Suvišno je i komentarisati, nije realno da neko od njih dvojice sad dođe kod nas. Video sam da se piše da Bane napušta Zenit na leto, ali to nema veze sa nama. Što se ostalih pojačanjima tiče rano je da pričamo - jasan je Terzić, koji je takođe u sjajnim odnosima sa Ivanovićem i Kolarovim još od vremena kad im je bio direktor u OFK Beogradu.

Nije bilo licitiranja

Prema njegovim rečima, najpre treba sačekati da Stanković stupi na dužnost, pa tek onda će biti reči o tome ko od igrača dolazi, ko odlazi i ko ostaje u Zvezdi.

- Tek kad novi trener stupi na dužnost, moći ćemo da govorimo o pojačanjima, sad ta priča nema smisla. Moramo najpre da mu predstavimo igrački kadar, pa onda da vidimo ko će od tih igrača da ostane, a ko da ode. Nakon toga slede predlozi koga bismo doveli, na kojoj poziciji nam fale pojačanja i slično. Nikakvog licitiranja o imenima nije bilo, pa tako ni o Kolarovu ili Ivanoviću - zaključio je Terzić za Informer.

LJUBI TE BRAT, POSTAO SAM TRENER ZVEZDE! Da li je ovo Deki? Pojavio se snimak o kom bruji internet! (VIDEO)

ŠOK, PRVI ODLAZAK IZ ZVEZDE! Crveno-beli ostali bez DIREKTORA!

 

 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 4 godine

Sreća. Dve najveće zablude srpskog fudbala. Naročito Ivanović.

Zof

pre 4 godine

Prodaju se mladi talentovan igrači a dovode igrače koji su ušli u 4.deceniju.Volim Dekija ali bojim se da neće uspeti da napravi rezultat. Terzić podhitno da podnese FINANSIJSKI IZVEŠTAJ. Trebalo bi da da nam je dug par miliona ali bojim se da nije??!!

NEBOJŠA

pre 4 godine

NI U REPREZENTACIJI NISU VIŠE ŠTO SU BILI.NE TREBA NAM STARAČKI DOM NA MARAKANI.DEKI JE LEGENDA,LJUDINA,ALI I VELIKI RIZIK .I ZA NAS I ZA NJEGA.BOŽE POMOZI !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija