• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2019

08:58

BANE IVANOVIĆ OPREMA STAN U BEOGRADU, dok ga ruski mediji sele u Zvezdu!

Crvena zvezda

BANE IVANOVIĆ OPREMA STAN U BEOGRADU, dok ga ruski mediji sele u Zvezdu!

Podeli vest

Bane Ivanović ima još šest meseci ugovora sa Zenitom iz Sankt Peterburga, a Rusi tvrde da ga neće produžiti i da planira da završi karijeru na "Marakani"

- Branislavu Ivanoviću ističe ugovor za šest meseci i, prema glasinama koje se mogu čuti u Sankt Peterburgu, novi mu neće biti ponuđen. Bivši srpski kapiten bi karijeru mogao da završi kod kuće, u svojoj zemlji, u Crvenoj zvezdi. Prednost takvom razvoju situacije daje činjenica da dva kluba imaju istog sponzora, kompaniju Gasprom -  navode RIA novosti.

GLUPOSTI, NIJE REALNO DA ONI DOĐU! Terzić progovorio o pojačanjima, a "delije" u bedaku! Evo ko je daleko od Zvezde!

(FOTO) UUUUH! OVA ŽENA GORI! Borjanova Sneža SPUSTILA GAĆICE i pohvalila se koliko je se*si!

 

Bez obzira na to da li će doći u Zvezdu ili ne, Branislav Ivanović se, prema svemu sudeći, sprema za preseljenje u Beograd.

Kako Informer saznaje, jedan Banetov stan u prestonici trenutno se renovira.

- Kao i većina fudbalera, i Branislav Ivanović ima stanove po Beogradu, a ovih dana jedan specijalno oprema. Možda će uskoro doći da živi ovde - objasnio je izvor Informera.

STIGLA POTVRDA! DEKI DOBIJA VELIKO POJAČANJE! Srbin koji je režirao čudo u Švedskoj stiže na Marakanu!

JE*I GA, VIDEĆEMO SE PONOVO! "Delije" ne zaboravljaju, Milojević stavio ruku na srce i oprostio se od navijača!

 

Kako je za Informer potvrdio generalni direktor Zvezdan Terzić nije realno da Bane Ivanović dođe u Zvezdu, kao ni Aleksandar Kolarov, o čemu se takođe spekuliše.

Informacije da Ivanović i Kolarov dolaze u Zvezdu jesu gluposti. Suvišno je i komentarisati, nije realno da neko od njih dvojice sad dođe kod nas. Video sam da se piše da Bane napušta Zenit na leto, ali to nema veze sa nama. Što se ostalih pojačanjima tiče rano je da pričamo - jasan je Terzić.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija