• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2019

13:25

NAŠA BRAĆA NISU SAMA! Moćna poruka "delija", šetaće do ambasade Crne Gore posle Bajerna!

Crvena zvezda

NAŠA BRAĆA NISU SAMA! Moćna poruka "delija", šetaće do ambasade Crne Gore posle Bajerna!

Podeli vest

Navijačka grupa "delije" oglasila se pred meč Crvene zvezde protiv Bajerna (sreda, 19.00) u 17. kolu Evrolige

KK Crvena zvezda domaćin je Bajernu 2. januara u 19.00, a posle tenzija u Crnoj Gori, gde vernici Srpske pravoslavne crkve već danima protestuju protiv novog Zakona o slobodi veroispovesti, oglasile su se "delije".

KONAČNO - OVO SU SVI ČEKALI! ABA liga se oglasila oko utakmice Budućnosti i Zvezde!

MIR BRAĆO, NE NA SVETINJE! Varvari u "Morači" poslali JASNU PORUKU! (FOTO)

 

- U četvrtak naš košarkaški klub igra bitnu utakmicu protiv Bajerna u Areni. Ovo je prilika da podržimo naše igače, ali ujedno i poziv grupe da se sve delije, svi zvezdaši, svi oni koji nisu planirali da dođu na ovu utakmicu... pojave, i da pokažemo našoj braći u Crnoj Gori koji vode velike bitke za očuvanje naše vere i identiteta da nisu sami - navodi se u saopštenju.

TEK SE SPREMA OLUJA! Čović OTKRIO kakvu kaznu očekuje, a onda zagrmeo: Srbija može da napravi ligu i bez ABA!

POJAVILI SE SNIMCI IZ "MORAČE"! Zvezde nema, a evo šta rade košarkaši Budućnosti (VIDEO)

 

- Nakon utakmice okupićemo se svi kod lopte na severnoj strani Arene, odakle ćemo krenuti u šetnju do crnogorske ambasade u Knez Mihajlovoj. Ako našoj braći u Crnoj Gori nije hladno i mrsko da u snegu do kolena na nekim mestima brane ono čega smo i mi deo, onda ni nama ne bi smelo da bude teško da se u nikad većem broju prošetamo do grada i za početak, na ovaj način stavimo do znanja našoj braći da nisu sami, da smo tu da mogu da računaju na nas! Zato već sada odlažite sve za taj dan, ova poruka može da uspe samo ukoliko se veliki broj ljudi odazove ovoj šetnji!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Такве вас волим...! Долазим...Победићемо Сотонске слуге Божијом помоћу...! Напред соколови...!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija