• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2020

10:16

GROM IZ VEDRA NEBA! Zvezda prodala Marka Marina!

Crvena zvezda

GROM IZ VEDRA NEBA! Zvezda prodala Marka Marina!

Podeli vest

Marko Marin, doskorašnji kapiten Crvene zvezde, dogovorio je saradnju sa Al Ahlijem iz Saudijske Arabije. Transfer je potvrdio klub na zvaničnom Tviteru

Mada je bilo spekulacija da bi kapiten mogao da napusti "Marakanu", malo ko je očekivao da će se to i desiti, bar ne tokom zimskog prelaznog roka. 

TURCI, MALO JE TO PARA! Nećete verovati koliko je Konja ponudila Zvezdi za Boaćija!

GOL PARTIZANU ILI ZA ULAZAK U LIGU ŠAMPIONA? Evo šta bi Vulić najviše voleo!

 

Al Ahli je objavio na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se Marin nalazi u društvu klupskih čelnika. U kratkom saopštenju objašnjeno je da je klupski predsednik Ahmad Al Sajeg lično postigao dogovor s bivšim nemačkim reprezentativcem oko detalja saradnje. 

Marinu predstoje lekarski pregledi nakon kojih će potpisati ugovor.

 

 

Marko Marin je u Crvenu zvezdu stigao u smiraj letnjeg prelaznog roka 2018. godine. U poslednjem danu Zvezda je Olimpijakosu platila 700.000 evra za kreativnog vezistu koji je za godinu i po dana ostavio dubok trag na stadionu Rajko Mitić.

ZVEZDA NAGRABUSILA! Mora da plati 100.000 evra zbog Van la Pare, a navijači bi mu rado VIDELI LEĐA!

ZVEZDI OPET IZMAKLO POJAČANJE! Velika želja crveno-belih izabrala Šahtjor umesto "Marakane"!

 

Na 58 utakmica u svim takmičenjima Marin je postigao 11 i namestio još 24 gola, a bio je među najzaslužnijima što je Crvena zvezda prošle jeseni ponovo igrala grupnu fazu Lige šampiona.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tomislav

pre 4 godine

Nije grom iz verda neba, već očekivana vest pošto se tu ne radi o velikim fudbalskim znalcima već o bizarnim bleferima iz zone sumraka. To su ljudi kojima ništa nije sveto, ni potpisani ugovor ni data reč. U svakom slučaju, nema mesta nikakvom razčarenju. Naprotiv, to je odlična vest za sve nas koji znamo šta je fudbal. Oslobodili smo se još jedne fudbalske opsene koja nam je bacana u lice. "Buduća Zvezdina zvezda", kako nam je sugerisano, završila je na buvljaku arapske pijace kao i svi oni kojima nije mesto u evropskom fudbalu. Stara srpska posla, prodao fudbalsku slavu za bankovni račun i guzicu. Ništa od velikih snova koji su se sanjali o "svojoj Zvezdi", jer to i nisu bili snovi već obična mantra za lakoverne i budale!

Baki

pre 4 godine

Dobar potez i Marina i "CZ". Marin se obezbeđuje, jer mu se karijera bliži kraju (31. godina), a "CZ" zna da ove godine za Marina može dobiti više nego sledeće godine (vreme čini svoje). Ako su klubovi firme (a jesu) i vode se profitom, onda bi trebalo biti objektivan i stvari tako posmatrati.

true

pre 4 godine

To je jedini smisao srpskog "fudbala" a verovatno i svetskog na mnogo visem nivou.

Dragan

pre 4 godine

Zasto grom? Uzeo on pare uzela Zvezda pare. Kakva je ovo lazna slika. Oni su svi zvezdasi do poslednje pare. Njima je svima Zvezda odskocna daska. Oni su profesionaci. Pa jel stvarno neko veruje da je Deki dosao u Zvezdu sto je voli? Sto nije dosao bez para? 400 000 evra po godini prvo radno mesto . Lepo placeno sticanje iskustva! Srecno Marine!

Amater

pre 4 godine

MALO JE TO PARA ZA TAKVOG IGRACA I CINJENICA DA JE IMAO UGOVOR SA ZVEZDOM DO 2021,MISLIM DA TU NESTO SMRDI IZMEDJU IGRACA I UPRAVE.STETA OGROMNA I NEDOKNADIVA JER JE MOGAO ZVEZDI DA PRUZI JOS MNOGO I DA ODE ZA VECE PARE.

Optimus

pre 4 godine

Ne vidim razlog za razocarenje, radi se o igracu koji je pri kraju karijere, pruzace sve manje od fudbala, njegova igra je samo lepa za oko ali za igraca sredine terena setite se samo koliko je golova dao sa distance, jedan ili dva. Marin je igrac koji nema snage da sutne loptu i pogodi gol sa dvadesetak metara. Setite se Gelora Kange i njegovih golova sa dvadesetak i vise metara i u ligi evrope i u domacem prvenstvu, setite se kako je taj fudbaler nosio duele sa fizicki mnogo jacim igracima bio je sve ono sto Marinu nedostaje prava igracina. Kanga ima jos oko sest meseci ugovora pa izvoli ZVEZDO vratite umetnika na Marakanu sada imate novca.

NEBOJŠA

pre 4 godine

DOBRO,PRODALI STE MARINA (ZA TE PARE KUPILI VAN LA PARU !?!?!? ) ,A NISTE KUPILI KATAJA.I KO SAD MISLITE DA ĆE IGRATI FUDBAL U ZVEZDI? IVANOVIĆ?JOVANČIĆ? KANJAS?PETROVIĆ? PA VI NISTE NORMALNI!!!!!!! PA VI U ZVEZDI NEMATE IGRAČA KOJI MOŽE DATI PRECIZAN PAS ,DUŽI OD 5 METARA.IGRAČI NAM CENTARŠUTEVIMA POGAĐAJU JEDINO OLIMPISKE BAZENE ,A ZAVRŠNI PAS CENTARFORU JE ''MISAONA JEDNAČINA SA 3 NEPOZNATE'' ! I KOGA JA SAD DA GLEDAM NA UTAKMICI??? PA JEDINO SAKUPLJAČE LOPTI,A KO ZA TO ANGAŽUJETE IGRAČICE ŽENSKE EKIPE !!! VI STE TELETABISI !!!

Coa

pre 4 godine

On je mogao da glumi igrača kod Miloja zato sto Miloje nikada nije vredeo ni kao igrac a ni kao trener a Kod DEKIJA Marin moze da glumi misa. Jbg Marin za dva zivota ne bi stekao ime u fudbalu kao Deki zato je i pobegao iz kluba. Čim je osetio čvrstu pobeže.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija