• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2020

12:59

JOŠ JEDAN FUDBALER ODLAZI SA "MARAKANE"! Nije u planovima novog trenera, ide u APOEL!

Crvena zvezda

JOŠ JEDAN FUDBALER ODLAZI SA "MARAKANE"! Nije u planovima novog trenera, ide u APOEL!

Podeli vest

Crvena zvezda tokom januarskog prelaznog roka želi pre svega da smanji igrački kadar kako bi se rasteretio budžet

Kapiten Marko Marin je za 2.5 miliona dolara otišao u Al Ahli, grčki Aris pokušava da uzme Matea Garsiju, a na izlaznim vratima je i Milan Jevtović.

Kako piše Mocartsport krilni napadač verovatno će narednih šest meseci provesti u Apoelu s Kipra, posle čega će formalno postati slobodan u izboru nove sredine. Jevtović je ušao u završnih šest meseci ugovora sa Crvenom zvezdom. Pošto izvesno neće biti u planovima novog trenera Dejana Stankovića, obe strane traže najbolje rešenje za aktuelnu situaciju. Najbliži je APOEL-u koji je od Zvezde letos uzeo i bivšeg kapitena Vujadina Savića. 

NE IDU SVE PARE ZVEZDI! Evo koliko su crveno-beli zaista zaradili od Marina!

POZNATI DETALJI TRANSFERA! Evo koliko će Zvezda zaraditi od prodaje kapitena!

 

Foto: Starsportphoto

Milan Jevtović

 

Jevtović je prethodne jeseni odigrao 11 utakmica za Crvenu zvezdu u svim takmičenjima i skupio dva gola i tri asistencije. 

VRAĆA SE U ZVEZDU! Defanzivac će dobiti šansu da se dokaže Dejanu Stankoviću!

ON DOBIJA NOVI UGOVOR! Ovo je Dekijev prvi potez na klupi Zvezde!

 

Letos je Jevtović bio na meti Arisa, Majorke i klubova iz Rusije, ali je na kraju ipak ostao u Crvenoj zvezdi za evropske kvalifikacije. 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija