• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2020

22:05

HOĆEŠ DA OTERAMO IGRAČE? Šakota grmeo na novinara posle Zvezdinog poraza od Albe, pa priznao: Situacija je da PLAČEŠ!

Crvena zvezda

HOĆEŠ DA OTERAMO IGRAČE? Šakota grmeo na novinara posle Zvezdinog poraza od Albe, pa priznao: Situacija je da PLAČEŠ!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota bio je iznerviran nakon poraza posle produžetaka od Albe u 21. kolu Evrolige, a najviše mu je zasmetalo pitanje novinara koje se odnosilo na slabije partije pojedinih igrača

Šakota je najpre rekao da je očekivao težak meč, drugi u tri dana koji su njegovi izabranici odigrali u Evroligi, a zatim je revoltiran novinarskim pitanjem uzvratio:

- Šta ćemo, da ih oteramo? Ne bežimo da smo slabo odigrala završnicu utakmice. Kontrolisali smo prvo poluvreme i išao je meč u smeru u kom smo hteli. Mi smo ostali bez igrača i energije. Nećemo da kritikujemo nekog igrača. Žalgiris je imao četiri dana pauze do naše utakmice, a Alba tri. To je kompletno drugačiji pristup u odnosu na nas. Kad ulaziš u analizu kako je neko igrao ili ne znaj da je Lazić igrao pod temperaturom i herojski je izneo meč. Mi Sikmu nemamo, imamo to što imamo. On bi drugačije izgledao da smo danas imali Kuridžu ili Simanića - ljut je bio Šakota na početku konferencije za novinare.

ŠTIMAC POLUDEO ZBOG NAVIJAČA: Neće nam niko VREĐATI PORODICU! Imaćete problem sa mnom, NE DOLAZITE NA UTAKMICE!

On je zatim prešao na konrektne primere ističući inferiornost Simanića u odnosu na Sikmu.

- Zvezda nije ekipa koja ne igra u odbranu. Nije sve u hoću/neću, već ima i ne mogu. Nismo prešli centar. Razgovarali smo, da se odmorimo pa da nastavimo sa igrom. Boriša je suviše naivan za Sikmu. Gist nije pratio kao četvorka, a za Perpeoglua smo zaboravili jer ne postoji. Imali smo šansu, ali nismo iskoristili. Nije lako, sitacija je da plačeš. Mogli smo da izgubimo i sa 30 razlike - rekao je Zvezdin trener.

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA GREŠKAMA ISPUSTILA ALBU! Crveno-beli u produžecima stigli do drugog poraza u nizu u Evroligi!

Šakoti je teško palo što je novinar izrekao kovanicu "kriza rezultata", koja se nikako nije dopala Zvezdinom treneru.

- Kakva kriza rezultata?  Četiri pobede u nizu smo imali. Real je poražen od Himkija. Jesam li ja pravio ovu ekipu? Došao sam da pomognem ekipi, ali ne postoje čovek koji ne greši. Znam gde je granica neke kritike, ali poznajem i ljudske sposobnosti i objaktivne kritike. Mi smo non-stop u tenziji, za razliku od nekih ekipa koji imaju zagarantovano mesto u Evroligi - primetio je Šakota.

On je potom rekao da su čak trojica/četvorica igrača bila pod temperaturom, ali je na kraju dao optimističnu prognozu da Zvezdi ne fali plejmejker u rotaciji.

- Ove dve utakmice nisu kritetijum za to. Mi smo gledali gde je agresivna igra, zbog toga je izgledalo da je Panter na lopti. Sad je tako kako je, kad budemo svi zdravi možemo da izvučemo sezonu - zaključio je Šakota.

"DELIJE" NE OPRAŠTAJU! Evo zašto su navijači Zvezde BRUTALNO IZVREĐELI ZVEZDANA TERZIĆA! (VIDEO)

Zvezda je sa dva uzastopna poraza stigla do skora od devet pobeda i 11 poraza u Evroligi, a u narednom meču gostuje ekipi Barselone u četvrtak, dok će prethodno u ponedeljak ugostiti Cibonu u Evroligi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
naravno

pre 4 godine

da hocemo da se oteraju pojedini igraci koji nemaju kvalitet... ali i tebe treba oterati da nam ne pricas bajke....

Cistka bre

pre 4 godine

Ovaj Dobric me podseca na Luku Mitrovica kada sutira trojku,covek veze nema ,zasto on igra u Zvezdu?Lazicu se zahvaliti,nezna bre nista ,kakva temperatura i kada zdrav,neume da sutne.Gist ispusena lula,mator,pogubljen.Tu trojku najuriti i bice bolje.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija