• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2020

23:27

SVIĐA MI SE DEKIJEV STIL IGRE! Simić oduševljen novim trenerom Zvezde!

Crvena zvezda

SVIĐA MI SE DEKIJEV STIL IGRE! Simić oduševljen novim trenerom Zvezde!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić oduševljen je novim trenerom srpskog šampiona Dejanom Stankovićem, koji je ove zime zamenio Vladana Milojevića na klupi crveno-belih

Simić je za klupski sajt sumirao utiske sa prvog dela priprema, koje crveno-beli privode kraju na Kipru, a akcenat je bio na novom treneru Zvezde.

- Utisci su najpozitivniji mogući. Promenili smo trenera na pauzi, a to uvek znači da su neke novine uvedene. Atmosfera je sjajna, treniramo sa zadovoljstvom i vredno radimo za sve ono što nas čeka. Uslovi su odlični, od samih terena preko smeštaja, hrane i ostalih veoma bitnih stvari neophodnih za dobre pripreme. Vreme nas takođe dobro služi, uglavnom je sunčano i prijatno, tako da nema prepreka za predan rad na terenu - počeo je Simić razgovor za klupski sajt dodajući:

- Svaki trener donosi neke nove ideje i zamisli. Sviđa mi se njegova vizija igre, a vremenom ćemo ga upoznati još bolje. Njegove taktičke želje implementiramo u našu igru i mislim da smo na dobrom putu da sa njim podignemo lestvicu još više. Stanković je bio jedan od naših najboljih igrača, kapiten, neko ko je pravio razliku na terenu, osvajao je i mnogobrojne trofeje uključujući i Ligu šampiona. Siguran sam ćemo kroz novu energiju, koju nam je upravo on doneo, biti još bolji - rekao je vezni fudbaler.

ITALIJAN UVODI NOVITETE NA TRENINGE ZVEZDE! Kondicioni trener crveno-belih smislio novi način rada za prvotimce!

Prema njegovim rečima, očekivanja u nastavku sezone nisu mala.

– Očekujem pre svega da postepeno dižemo nivo igre. Naravno da je to teško, ali mi smo profesionalci i samo od nas zavisi kakav ćemo učinak imati. Bitno je da uđemo u seriju pobeda, da osvajamo bodove i da bez mnogo poteškoća osiguramo titulu na vreme. Tu je i kup takmičenje koje nismo osvojili duže vreme, a mislim da bi navijače itekako obradovala proslava duple krune na kraju sezone, tako da težimo ka tome - rekao je on.

ZVEZDA OD 2014. POTROŠILA VIŠE OD 130 MILIONA EVRA! Gde je završio novac koji je zaradio klub s "Marakane"?

Simić je imao reči hvale i za najmlađe igrače crveno-belih.

– Jako su kvalitetni i talentovani. I sam znam kako se osećaju i šta im je u glavi, jer se i sam sećam kako je meni bilo kada sam počeo da treniram sa seniorima. Gledam da im pomognem da se snađu i da se opuste. Savetujemo ih svi, jer smo mi pre svega jedan tim, jedna porodica, i onu si svakakako deo njega. Ne brinem za njih, oni su Zvezdina budućnost, samo treba da vredno treniraju i rezultat će doći - zaključio je Simić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija