• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

30.01.2020

18:55

OVO JE MEČ ZA UŽIVANJE! Šakota pred Efes skida pritisak sa svojih igrača!

Crvena zvezda

OVO JE MEČ ZA UŽIVANJE! Šakota pred Efes skida pritisak sa svojih igrača!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da njegov tim u 22. kolu Evrolige očekuje težak meč protiv lidera takmičenja Efesa, ali da će susret biti prilika za uživanje

 

Šakota smatra da će duel sa Turcima biti meč za uživanje, ali da će njegova ekipa svakako pružiti maksimum ne bi li iznenadila favorita.

NIJE "VEČITI", ALI JE DERBI! Košarkaški klasik u Nišu, da li će povratak ekipe sa Krsta biti u VELIKOM STILU?

- Očekuje nas meč protiv ekipe koja je najbolja u Evroligi, koja je najviše pokazala i koja u svom sastavu ima igrača koji trenutno pravi razliku i igra fantastičnu košarku. Ovakva utakmica je prilika da uživamo, da gledaoci gledaju lepu i kvalitetnu košarku. Bez obzira na sve rečeno o ekipi Efesa, mi imamo i naše ambicije. Pripremićemo se za ovu utakmicu, borićemo se i uz cvrstu odbranu i podršku možemo do rezultata bez obzira na to da je Efes popunjen na svim pozicijama sa najmanje sa dva igrača - rekao je Šakota za klupski sajt.

Crveno-beli za ovaj susret neće imati na raspolaganju povređene Filipa Čovića i Marka Jagodića-Kuridžu, a kapiten Branko Lazić ističe da će utakmica biti teška, ali da niko nije nepobediv.

Foto: Starsportphoto

- Efes je pokazao i ove i prošle sezone da je izuzetno jak sastav, igraju odlično. Dolaze nakon prve pobede nad Realom u Madridu posle 15 godina, i to bez nekoliko važnih igrača u svom sastavu. I to govori koliko su dobri ove godine. Ali niko nije nepobediv. Pod uslovom da se pridržavamo plana, da igramo odbranu do krajnjih granica i naravno uz naše navijače i podršku, ništa nije nemoguce. Zna se od koga kreće sve, Šejn Larkin se nametnuo kao lider te ekipe i igra sjajno ove sezone, ali svi ostali pocev od Vase Micića, pa do centara. Svi zajedno čine tim koji je prvi kandidat za osvajanje titule ove sezone - rekao je Lazić.

Meč između košarkasa Crvene zvezde i Efesa igra se sutra od 19 sati u "Štark areni".

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija