• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

31.01.2020

21:45

REKAO SAM DA IGRAMO ČVRSTO OD POČETKA! Šakota: To što nervira navijače, nervira i mene!

Crvena zvezda

REKAO SAM DA IGRAMO ČVRSTO OD POČETKA! Šakota: To što nervira navijače, nervira i mene!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da je poraz od Efesa u Evroligi dobra lekcija za njegove košarkaše

- Ovo je dobra lekcija za nas, ako smo pametni moći ćemo nešto da izvučemo od ovoga. To što nervira navijače, nervira i mene. Rekao sam "nemojmo opet kao protiv Asvela, Olimpijakosa, igrajmo čvrsto od početka". Loše smo počeli, a kada počneš mekano, nadovežu se greške, a takav je protivnik, stvar se pogoršava. Teško je promeniti sve - rekao je Šakota novinarima posle utakmice.

Zvezda je u Beogradu izgubila od Efesa sa 85:78 u 22. kolu Evrolige i tako zabeležila četvrti vezani poraz u tom takmičenju.

- Nismo imali čvrstinu, fali nam igrač tipa Branko Lazić. Ali, radi se o timu koji je mnogo jači od nas, koji ima kontinuitet rezultata i igra odgovorno kad treba. Igru možeš da zaustaviš, pojedinca teško. Zna se koji igrači prave razliku - kazao je Šakota.

(VIDE) MINUT ĆUTANJA U BEOGRADU! I "Arena" se poklonila Kobiju i Arčibaldu!


Crvena zvezda će u narednom kolu Evrolige igrati u sredu na svom terenu protiv Panatinaikosa, dok je dva dana kasnije čeka gostovanje Himkiju.

Prethodno će u ponedeljak igrati "večiti" derbi sa Partizanom u ABA ligi.

- Znali smo da je ispred nas program gde moramo da napravimo selekciju šta je prioritet, hteli ili ne. Koliko god želimo da se predstavimo dobro u Evropi, ova utakmica nije prioritet za nas. Nadam se samo da neće ostaviti negativne posledice. Dobar tim mora da reaguje posle ovakvog poraza, ili je naučio ili se naljutio. Igraćemo protiv lidera u ligi. Uopšte ne razmišljamo o tome da ćemo posle dva dana igrati protiv Panatinaikosa, posle dva putovati u Moskvu... Nismo na struju, trošimo se. Prioriteti su nam se trenutno promenili jer treba da budemo racionalni u nekim razmišljanjima - rekao je Šakota.

Govoreći o povređenom Branku Laziću, Šakota je rekao da on još nije spreman i da se nada da će se osećati bolje jer se razboleo još pred utakmicu protiv Asvela.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 4 godine

Šakota vrijeme ti je spakuj kofere i naguli iz Crvene Zvijezde, ti si promašen slučaj veze ti nemaš kao trener.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija