• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2020

07:15

ZVEZDA MENJA TRANSFER POLITIKU! Nema više kupovine neproverenih stranaca!

Crvena zvezda

ZVEZDA MENJA TRANSFER POLITIKU! Nema više kupovine neproverenih stranaca!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da od narednog leta krene u novu transfer politiku

Crvena zvezda je u letnjem prelaznom roku potrošlila oko četiri miliona evra na ime obeštećenja za Argentinca Matea Garsiju, zatim Van La Paru i Brazilca Žandera i Portugalca Kanjasa.

(FOTO) LEP GEST ZVEZDINIH FUBALERA! Borjan i Pankov pomažu volonterima!

Španski vezista Hoze Kanjas došao je na Marakanu kao slobodan igrač, za godišnju platu od oko 500.000 evra… Kada se tome dodaju plate četvorice igrača, jasno je zašto u Ljutice Bogdana nameravaju da promene kurs.

Foto: Starsportphoto

Naime, prema saznanjima "Mozzartsporta" sportski sektor Crvene zvezde, predvođen trenerom Stankovićem, i tandemom direktora Terzić-Mrkela, u narednom periodu će pokušati da strane igrače dovodi na jednogodišnju pozajmicu.

Dakle, crveno-beli će od sada prvo testirati strane fudbalere pre nego što sa njima potpišu ugovor. To znači da će pozajmice biti dogovarane uz pravo preče kupovine, ako igrač zadovolji svojim partijama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 4 godine

To je u redu. Samo prvo da izmire štetu klubu (iz svog džepa - od procenta).

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija