• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2020

15:31

ZVEZDA OČEKUJE ODLIČNU POSETU PROTIV RADNIKA! Zvezdaši se vraćaju na Marakanu!

Crvena zvezda

ZVEZDA OČEKUJE ODLIČNU POSETU PROTIV RADNIKA! Zvezdaši se vraćaju na Marakanu!

Podeli vest

Posle više od dva meseca fudbal se konačno vraća i na Marakanu. Crvena zvezda je obezbedila plasman u polufinale Kupa Srbije pobedom nad Inđijom, a sada se crveno-beli okreću novom izazovu i utakmicom protiv Radnika. Razlog za radost svih zvezdaša su otvorene kapije stadiona “Rajko Mitić”

 

Preko interneta do sada je prodato 4000 ulaznica, a s obzirom da će i na ovoj utakmici sav prihod od karata ići u humanitarne svrhe za pomoć Dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohijii, zvezdaši su još jednom pokazali veliko srce.

(FOTO) DEVOJKA ZVEZDINOG GOLMANA U ZAGRLJAJU BAKE PRASETA! Šta će čuvar mreže crveno-belih reći na ovo?

U skladu sa odlukom o poštovanju razmaka od jednog mesta između gledalaca, polovina kapaciteta najvećeg srpskog stadiona biće puštena u prodaju, što znači 24.500 karata. Marakana je dovoljno velika da i uz takvo ograničenje može da se napravi fenomenalna atmosfera na tribinama.

Foto: Starsportphoto

Napominjemo da će na ovom meču važiti sezonske ulaznice, ali pozivamo i “sezonce” da kupe karte na blagajnama pošto će kupovina istih imati humanitarni karakter, a cena je svakako simbolična – 75 dinara.

Crvena zvezda i ovom prilikom moli publiku da poštuje sve mere i propise Vlade Srbije. Proslava 31. titule, kao i 75. rođendana kluba će biti u poslednjem kolu na meču protiv Proletera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija