• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2020

09:58

LUDOJKO! PLJUJE ZVEZDU I SRBIJU U ZAGREBU! Nekada čuveni komentator POTPUNO PROLUPAO!

Crvena zvezda

LUDOJKO! PLJUJE ZVEZDU I SRBIJU U ZAGREBU! Nekada čuveni komentator POTPUNO PROLUPAO!

Podeli vest

Propali novinar Milojko Pantić u intervjuu za hrvatski "Večernji list" izvređao sve srpsko i rekao da ga nije stid što ga smatraju izdajnikom srpstva i Crvene zvezde

nekada cenjeni sportski komentator Milojko Pantić (72) ne prestaje da se blamira! Bivši novinar, kojeg u Srbiji već dugo prati nadimak Ludojko, napljuvao je Srbiju i Crvenu zvezdu, i to ni manje ni više nego u proustaškom zagrebačkom "Večernjem listu"!

Ljubav cveta

Milojko nije propustio priliku da kaže da navija za Hrvatsku u svim sportovima


Pantić je očigledno odavno pogubio konce, a Hrvati su jedva dočekali da to iskoriste i daju mu prostor da vređa sopstvenu zemlju i klub za koji je čak i kao novinar državne televizije otvoreno navijao više od 30 godina. Tako su njegova baljezganja juče ujutro osvanula kao glavna najava na naslovnoj strani "Večernjeg lista".

Žestoko lupetao

Propali komentator je u nedeljnom izdanju tiražnih zagrebačkih novina sa ponosom istakao da mu prija kada ga nazivaju izdajnikom srpstva i Zvezde!?

- Ne smatram da je neugodno to što mi je jedan od vođa Zvezdinih navijača prišao i rekao da sam izdajnik srpstva i Zvezde. Ja se nisam odrekao Zvezde kao navijač, nego kao građanin koji je svestan svega onoga što su, neovlašćeno, ali u ime Srbije i srpskog naroda, činili u ratu ti Arkanovi "tigrovi", "knindže" Kapetana Dragana, šešeljevci... - nalupetao se Ludojko.

HOROR ZVEZDINOG NAPADAČA! Nećete verovati koliko dana je Boaći PAUZIRAO ZBOG POVREDE!

ON BI MOGAO DA SE VRATI NA "MARAKANU"! Da li će Stanković pružiti šansu levom beku?

 

 

Foto: Večernji list

 

Pantić: Nisam bio bahat nego pijan

 

Milojko Pantić je prošlog maja, kao jedan od lidera protesta "1 od 5 miliona", bio u centru pažnje jer je pijan udario u kola Interventne jedinice. Dok je bežao, on je preko Brankovog mosta vozio u suprotnom smeru, a sve to sa 1,73 promila alkohola u krvi. Pantić je tada rekao da nije bio bahat nego pijan.

- Nisam bio bahat nego pijan. Jer bahat čovek se ničega ne stidi i nikome se ne izvinjava. Ja i sada bolujem stideći se samog sebe, a izvinio sam se prvo policajcima, pa porodici i javnosti - rekao je Pantić.

Prostor u "Večernjem listu" Pantić je dobio zahvaljujući gnusnom izlaganju 8. juna u svojoj opskurnoj emisiji "Sportska galaksija", koju emituje na Jutjubu. On je bio revoltiran što su generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i njen počasni predsednik Dragan Džajić uručili dres Draganu Vasiljkoviću, poznatijem kao Kapetan Dragan, kojeg naziva ratnim zločincem.
Novinar je emisiju nazvao "Zbogom, Zvezdo, zauvek" i javno se odrekao crveno-belih. Iako se zbog toga u Beogradu niko preterano nije potresao, Hrvati su sa zadovoljstvom dočekali da Srbin pljuje po Srbiji kako bi mogli da likuju.

Hrvati ga obožavaju

Naravno, kao i uvek kada je Milojko u pitanju, intervju nije mogao da prođe bez podilaženja Hrvatima. Tako je Pantić ponovio da navija za Hrvatsku u svim sportovima. Ako ništa drugo, Milojku je izgleda ostala bar mrva morala, pa je priznao da zbog svojih stavova nikada nije imao problema u Srbiji.

Foto: slobodna dalmacija

 

 



- Ruku na srce, moram da priznam da nikad nisam doživeo neku neprijatnost - naglasio je Milojko.


"Večernji list" nije jedini koji je Milojku dao prostor, već su to učinili i "Jutarnji list" i "Slobodna Dalmacija" uz naglašavanje da je komentator podigao prašinu i da je glavna tema u Srbiji. To je takođe daleko od istine, jer se zbog Pantićevih stavova u Srbiji odavno niko ne potresa.
 


 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZZ

pre 3 godine

to je onaj sto na predavanjima u Srbiji porucuje da su sve zene kurve .. i svi prisutni se smeju .. cak i devojke ..

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17