• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

25.06.2020

09:56

KATAI PRED POTPISOM! Evo koliko će ZARAĐIVATI u Zvezdi, imaće MANJU PLATU nego u LA Galaksiju!

Crvena zvezda

KATAI PRED POTPISOM! Evo koliko će ZARAĐIVATI u Zvezdi, imaće MANJU PLATU nego u LA Galaksiju!

Podeli vest

Klub s "Marakane" spreman je da Aleksandru Kataiju (29) da platu od 40.000 hiljada evra mesečno * Povremeni reprezentativac Srbije blizu je odluke da prihvati tu ponudu

Aleksandar Katai (29) blizu je povratka u Crvenu zvezdu! Sjajni fudbaler trenutno je bez kluba, a crveno-beli mu nude platu od 480.000 evra godišnje, saznaje Informer!

Povremeni reprezentativac naše zemlje 5. juna ove godine dobio je otkaz u Los Anđeles galaksiju zbog neprimerenih komentara njegove supruge Tee na račun Afroamerikanaca. Ona je vređala osobe koje su izazivale nerede tokom demonstracija zbog ubistva crnca Džordža Flojda u Mineapolisu.
Najbolje za sve

Aleksandar nema mnogo drugih opcija. Ovo bi verovatno bilo najbolje rešenje i za njega i za Zvezdu
Izvor Informera

Hteo u inostranstvo

Prema rečima našeg izvora iz kluba, Katai je posle odlaska iz SAD želeo da nastavi karijeru van Srbije, ali je naišao na prepreke.

- Katai je u prvi mah planirao da pronađe novi angažman u inostranstvu, ali se ispostavilo da su mu mnoga vrata zatvorena, što zbog koronavirusa, što zbog etikete rasiste, koju su njegovoj ženi i njemu prilepili američki mediji. S druge strane, u Zvezdu je dobrodošao. Čim je raskinuo ugovor sa LA Galaksijem, pozvali smo njegove menadžere. Aleksandar je svojim zastupnicima rekao da nema ništa protiv povratka na "Marakanu" - objašnjava naš sagovornik.

NAPADAČ ODBIO ZVEZDU, NI PARE NE POMAŽU! Prijović odgovorio Stankoviću, NE IGRA MU SE U SRBIJI!

ČISTKA NA "MARAKANI" - SVI IGRAČI SU NA PRODAJU! Zvezda planira detaljnu REKONSTRUKCIJU EKIPE!

 


Katai je za Zvezdu nastupao od 2014. do avgusta 2016, a potom je otišao u španski Alaves. U februaru 2018. prešao je u Čikago fajer, a u decembru 2019. potpisao je za LA Galaksi, gde je trebalo da zarađuje 600.000 evra po sezoni, bez bonusa i poreza. Klub s "Marakane" ne može da mu ponudi toliko.

- Iz Zvezde mu je rečeno da je 480.000 evra godišnje najviše što može da dobije. Smanjujemo budžet i nismo u mogućnosti da mu ponudimo više. Uostalom, bolje se živi u Srbiji sa 480.000 evra nego u Los Anđelesu sa 600.000 evra godišnje. Pored toga, Aleksandar nema mnogo drugih opcija. Ovo bi verovatno bilo najbolje rešenje i za njega i za Zvezdu. Mislim da je pitanje trenutka kad ćemo postići konačan dogovor - ističe izvor Informera.

Nada se bonusu

Katai se nada da će mu crveno-beli platiti i određeni bonus prilikom potpisivanja ugovora.

- Činjenica je da on dolazi kao slobodan igrač, a praksa u takvim slučajevima je da se igraču plati nešto i za sam potpis ugovora, jer je plaća obeštećenje. Oko toga se i dalje pregovara. Katai podrazumeva da bi trebalo nešto da dobije, a što se nas tiče, mi bismo to da izbegnemo ili da mu damo simboličnu sumu - kaže naš izvor.

Katai se i dalje se nalazi u Americi sa trudnom suprugom i sinom i trebalo bi u toku sledeće nedelje da doputuje u Beograd. Realno je da posao tada bude gotov.
 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 3 godine

Pa vi narode saljite decu u skolu da budu slepci!

Martin

pre 3 godine

Koji znalac je objavio ovu vest? Čovek pojma nema! Katai kao prvo je igrao u Čigagu!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija