• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2020

11:08

ODLAZI I PUNI ZVEZDINU KASU? Za njega Olimpijakos daje 2.000.000 evra!

Crvena zvezda

ODLAZI I PUNI ZVEZDINU KASU? Za njega Olimpijakos daje 2.000.000 evra!

Podeli vest

Mogla bi Crvena zvezda ovog leta da ostane bez Njegoša Petrovića, koji je vrlo blizu prelaska u redove Olimpijakosa

Dovodila je Zvezda fudbalere iz Olimpijakosa, a ovog leta bi trebalo da se transfer ostvari u suprotnom smeru, prenosi Žurnal. Dolazili su na Marakanu iz Atine Aleksandar Katai, Mohamed Ben i Marko Marin, dok bi ka Pireju sa najvećeg srpskog stadiona mogao da krene Njegoš Petrović.

PALA ODLUKA NA "MARAKANI"! PET fudbalera NAPUŠTA Zvezdu!

DOBRE VESTI S "MARAKANE"! Ozdravili Njegoš Petrović i Marko Konatar!

 

Foto: Starsportphoto

Njegoš Petrović

Već duže vreme Olimpijakos prati Petrovića, a Crvena zvezda je u situaciji da mora da prodaje. I grčki mediji, iz izvora bliskih šampionu iz Pireja, donose informacije da bi mladi reprezentativac Srbije trebalo da nastavi karijeru na "Karaiskais" stadionu.

Olimpijakos ima dva zadnja vezna, Buhalakisa i Kamaru, tu je i nešto ofanzivniji Giljerme, ali klub iz Pireja traži i mladog novajliju visokog potencijala. Petrović bi mogao da podmladi tim, donese kvalitet u narednim sezonama.

DEFANZIVAC SE VRAĆA NA MARAKANU! Da li je vreme da konačno dobije pravu šansu?

BESPARICA! ZVEZDA SMANJUJE PLATE 20 DO 30 ODSTO! Slede razgovori, šta će reći prvotimci?

 

U slučaju da dođe do završnih pregovora i transfera sa Crvenom zvezdom, Olimpijakos bi nastavio niz kupovina iz Superlige Srbije. 

Podseća Žurnal da je Lazar Ranđelović trebalo da bude naslednik Nemanje Radonjića na levom krilu, međutim, nisu hitro reagovali u Ljutice Bogdana i Radnički je brzonogog ofanzivca prodao u Atinu. I za Nikolu Čumića interesovala se Zvezda, međutim, želja nije bila jaka kao u slučaju Ranđelovića. I drugi zapaženi krilni napadač, takođe mladi reprezentativac Srbije, prešao je u Olimpijakos.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

ZAŠTO NJEGA? MOŽETE LI DA ZADRŽITE NEŠTO ŠTO VREDI?

NEBOJŠA

pre 3 godine

ПАРТИЗАН СВОЈЕ ''БАЛВАНЕ''ПРОДАЈЕ ЗА МИЛИОНЕ,А МИ СВОЈЕ ДОКАЗАНЕ ВРЕДНОСТИ ЗА ''ТЕПСИЈУ РИБЕ''

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59