• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

28.07.2020

09:21

BANE I ZVEZDA! Ivanović stiže na "Marakanu", ali POD JEDNIM USLOVOM!

Crvena zvezda

BANE I ZVEZDA! Ivanović stiže na "Marakanu", ali POD JEDNIM USLOVOM!

Podeli vest

Vrhunski fudbaler zahteva vrhunsko takmičenje! Branislav Ivanović (36) potpisaće za Crvenu zvezdu samo pod uslovom da sa crveno-belima igra u Ligi šampiona, saznaje Informer

Legendarnom reprezentativcu Srbije istekao je ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga i slobodan je u izboru nove sredine. Ruski mediji objavili su da će karijeru nastaviti u Zvezdi, ali od toga neće biti ništa ako srpski prvak ne prođe sva tri kola kvalifikacija za elitno evropsko takmičenje.

Ljut na čelnike FSS

Nije tajna da je Ivanović u odličnim odnosima sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, pomoćnim trenerom Nenadom Milijašem, ali i glavnim trenerom Dejanom Stankovićem. Ipak, prema rečima našeg izvora s "Marakane", to prijateljstvo samo po sebi neće biti dovoljno da Bane postane član kluba iz Ljutice Bogdana.

- Ivanović je igrač koji bi dobro došao Zvezdi, ali on ne bi došao da igra samo Superligu. To je čovek od 36 godina koji je dobar deo karijere proveo u engleskoj Premijer ligi. Novac mu nije presudan, ali nije realno ubediti ga da dođe da pomogne Zvezdi da pobeđuje u domaćim takmičenjima. Ipak, ako bismo se plasirali u Ligu šampiona, onda bismo pokušali da ga angažujemo. Naravno, pod uslovom da on do tada ne pronađe klub - objašnjava naš sagovornik.

Foto: Starsportphoto/montaža

Ivanović je otišao u inostranstvo pre skoro 15 godina kao igrač OFK Beograda i nije igrao ni za jedan od dva naša najveća kluba. Međutim, od Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. nije u dobrim odnosima sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije, tako da je pitanje koliko je zainteresovan da se vrati u otadžbinu.

- Bane je u razgovoru sa saigračima iz reprezentacije umeo da kaže da mu je krivo što nije ostavio veći trag u klupskom fudbalu u Srbiji. Međutim, sad su se okolnosti promenile. Od 2018. godine, kad mu je preko noći oduzeta kapitenska traka u nacionalnom timu, nije dao nijednu izjavu o srpskom fudbalu. Evidentno je da je u lošim odnosima sa pojedincima iz FSS. Možda mu se i ne dolazi u Srbiju - ističe naš izvor.

Zaradio milione

Ivanović je u Zenitu zarađivao 3,2 miliona evra u sezoni. Činjenica je da je u dosadašnjoj karijeri zaradio milione i da mu plata ne bi bila jedini faktor u izboru kluba. Ipak, jasno je da i dalje postoji opcija da ode negde za mnogo više novca nego što Zvezda može da mu ponudi.

- Bane i dalje može da nađe klub koji će mu platiti i do dva miliona evra po sezoni. Zvezda ne bi mogla da mu da više od 700.000 evra i bonuse. Dakle, samo uz Ligu šampiona imalo bi smisla razmišljati o njemu. U protivnom, ni on klubu ne bi bio neophodan, uprkos kvalitetu i iskustvu. U timu su trenutno četiri standardna štopera plus mladi Strahinja Eraković, koji bi trebalo da dobije minutažu - zaključio je naš izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sladjan

pre 3 godine

Ovo je kukavicki za MenE,oce samo ligu sampiona!!!!dodji igraj 3,4, kolo kvalifikacija gde CE biti najjacu!!!!I pakao od ekipa!!!!zamislite 4 kolo dinamo Zagreb Koji je od zvezde bolji 5puta!!!!I napuni zvezdu na marakani!!!!to bi katastrofa bila za celu sezonu!

Glas razuma

pre 3 godine

Potpiši, pa pomozi Crvenoj zvezdi u kvalifikacijama za Ligu šampiona pa ako ne uspete, idi gde god želiš.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija