• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2020

20:46

POJAVILI SE DETALJI, ZVEZDA "DREŠI KESU" ZA ITALIJANA! Makeda bira - Beograd ili Dubai!

Crvena zvezda

POJAVILI SE DETALJI, ZVEZDA "DREŠI KESU" ZA ITALIJANA! Makeda bira - Beograd ili Dubai!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezde kao rešenje za poziciju napadača apostrofirala je nekadašnjeg igrača Mančester junajteda Federika Makedu koji vaga najbolju opciju za nastavak njegove karijere

 

Grčki sajt "Trifilara.gr" piše da će Makeda sasvim sigurno napustiti Panatinaikos za koji je prošle sezone na 23 meča postigao 12 golova. Italijan na stolu ima ponudu Crvene zvezde, ali i dosta bogatijeg kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

(FOTO) ZVEZDA OSTAJE BEZ DEFANZIVCA! Ljubimac navijača NAJAVIO ODLAZAK sa Marakane?

Crvena zvezda, prema pisanju istog izvora iz Grčke, nudi platu od 470.000 evra Makedi i 350.000 evra Panatinaikosu. Ako znamo koliko Makeda traži, te da Panatinaikos želi da uzme na njemu 1.000.000, jasno je dosta toga.

Foto: Reuters

Isti izvor ističe da neimenovani klub iz Dubaija želi da kupi Makedu i da je taj klub ispred Crvene zvezde u ovom momentu, bliži Makedi. Grčki sajt kaže da postoji dosta dima i vatre oko Zvezde i Makede, ali i da će teško crveno-beli pobediti finansijski moćnijeg rivala.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija