• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2020

11:41

ČOVIĆ PROGOVORIO O SMRTI KOŠARKAŠA! Pokušava da se zataška u kojoj hali se desilo, imao je koronu, od marta je VRBOVAN!

Crvena zvezda

ČOVIĆ PROGOVORIO O SMRTI KOŠARKAŠA! Pokušava da se zataška u kojoj hali se desilo, imao je koronu, od marta je VRBOVAN!

Podeli vest

Majkl Odžo je preminuo, a prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović govorio je na tu temu

- Da se razumemo, Odžou je 30. juna istekao ugovor sa Crvenom zvezdom. Dok je igrao, imao je kompletan medicinski servis. Od FMP-a 2017. na ovamo. Kada imate odnos profesionalnog igrača morate voditi računa o svim njegovim zdravstvenim karikama. Ono do čega smo mi došli jeste da je Odžo 5. avgusta imao pregled u bolnici. Prošao je koronu, ali za koronu nije dovoljno samo da ste negativni. Ona izaziva druge razne nuspojave, a o tome je moralo da se vodi računa. Njemu je po izlasku bila savetovana slaba fizička aktivnost, a to znači da čim osetiš umor, moraš da staneš, maltene samo šetnja. On je imao izrazito jak udar korone sa zapaljenjem pluća, čas leve, čas desne strane - rekao je Čović na TV "Pink".

Nastavio je u istom ritmu.

- Ono što me takođe pogađa, to su pokušaji da se zataška gde i u kojoj hali se to dogodilo, pa onda vidim izraz "anonimni prisutni". Zašto bi u ovom slučaju bilo šta bilo anonimno? Crvena zvezda je sa Odžom imala izuzetnu saradnju. Mi ćemo kao moralni ljudi uraditi ovaj deo posla, ali ćemo zahtevati da se dođe do potpune istine kako se dogodilo. Mnogo toga mi već znamo ko je učestvovao u tome.

Čović je potom udario jako.

- Odžo je od marta kao igrač Zvezde permanentno vrbovan. Mislim da je u okviru tih vrbovanja napravljeno ubrzanje koje je uticalo na ovo što se dogodilo. Ja time ne želim da kažem da je bilo ko želeo da se ovo desi, ali ovo je velika nesreća i nemojte da bilo šta krijemo. Čim nešto krijemo, postajemo saučesnici. Čim nešto krijemo, znači da nam savest nije mirna. Gledam malo i pratim u pojedinim medijima, te "anoniman ovaj". Kada smo to čuli, tri sata smo jurili salu pošto nam je rečeno da je u "Pioniru" u teretani, pa smo onda isproveravali. Zašto bi se to krilo ako stvarno niko nije želeo da dođe do ovoga? Naravno, ja stvarno verujem da nije niko želeo - rekao je Čović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mića Zgroženi

pre 3 godine

Preterao je. Poslednjih desetak godina je na razne načine pokušavao i uspevao da napakosti Partizanu ali da pokuša da iskoristi smrt čoveka protiv Partizana? Ovo je previše, čak i za njega.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija