• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2020

16:25

NJEGOV DOLAZAK UČINIĆE ZVEZDU JOŠ JAČOM! NBA pojačanje crveno-belih sa kojim je samo nebo granica! Pomenuo je i Delije...

Crvena zvezda

NJEGOV DOLAZAK UČINIĆE ZVEZDU JOŠ JAČOM! NBA pojačanje crveno-belih sa kojim je samo nebo granica! Pomenuo je i Delije...

Podeli vest

Bek Crvene zvezde mts Džordan Lojd nije krio oduševljenje zbog načina na koji su ga dočekali navijači crveno-belih. Ogroman broj poruka na društvenim mrežama ga je malo iznenadio, ali kako i sam ističe predstavlja mu ogroman motiv da svaki trening i utakmicu dočeka još motivisanije

Njegove partije iz prošle evroligaške sezone i posebno završnice ACB lige u dresu Valensije bile su zaista impresivne, a u novoj sredini ima želju svoje igre podigne na još viši nivo. Po dolasku u Beograd, a uoči početka priprema na Kopaoniku koje su uveliko u toku, Lojd je govorio o brojnim temama.

NEĆU DA IGRAM ZA REPREZENTACIJU! Pobuna mladog fudbalera!

- Sećam se utakmice iz prošle sezone veoma dobro jer se sat pokvario u prvoj četvrtini i rešavanje toga je trajalo praktično sat vremena. Publika je bila zaista neverovatna i atmosfera u hali čudesna. Sećam se da je sve vreme bilo jako glasno u dvorani i bilo je veoma teško. Sećam se da su navijači bilo veoma aktivno uključeni u igru, čak i uprkos tim tehničkim poteškoćama koje su se dogodile. Veoma sam uzbuđen što ću igrati za takve navijače i biti deo takve dobre atmosfere- istakao je Lojd koji je potom govorio o svojim ciljevima za narednu sezonu:

- Stvarno sam uzbuđen svojom novom ulogom u novom timu. Osećam kao da imam još mnogo da pokažem i da napredujem na evroligaškom nivou i ovo je sjajna sredina za mene da to i postignem. Pobede. To je definitivno nešto u čemu želim da doprinesem. Razgovarao sam sa trenerom nekoliko puta pre nego što sam stigao i on je uzbuđen zbog stvari koje ja mogu da uradim na terenu. Mislim da ću biti veoma agresivan i u odbrani i u napadu, diktirati tempo i kreirati za saigrače. Želim da budem prilično raznovrstan na terenu- rekao je bek crveno-belih.

Lojd je za kraj razgovora govorio o navijačima Crvene zvezde sa kojim je putem društvenih mreža već ostvario sjajnu komunikaciju.

- Od trenutka kada sam potpisao ugovor dobio sam baš mnogo novih pratilaca na mojim društvenim mrežama i još uvek svakodnevno dobijam poruke od njih. Želim samo da se zahvalim svima, osećam ljubav od prvog dana i to me motiviše da svemu pristupim još snažnije dok nastupam u Crvenoj zvezdi. To me sve uzbuđuje, znam da imam sjajne navijače uz sebe i jedva čekam da zaigram- istakao je Džordan Lojd.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija