• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2020

21:53 >> 21:49

(VIDEO) ZVEZDA PREŽIVELA ALBANIJU! Loša igra crveno-belih u Tirani, Tomane heroj!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA PREŽIVELA ALBANIJU! Loša igra crveno-belih u Tirani, Tomane heroj!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona nakon što su pobedili ekipu Tirane u Albaniji sa 1:0. Jedini gol postigao je Portugalac Tomane

Sreća, sreća, sreća! Jedna reč dovoljna je da se opiše pobeda šampiona Srbije u Tirani i plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Malo je reći da je Zvezda odigrala loše. Neprepoznatljiva partija crveno-belih mogla je skupo da ih košta. Ovakve partije je albanski tim možda "oprostio", ali neće neki kvalitetniji protivnik.

ALBANCI PRED OGROMNIM GUBITKOM! Tirana je mogla da ZARADI PRAVO BOGATSTVO od utakmice sa Zvezdom!

Stanković je od samog starta morao da promeša karte pa je umesto povređenog Bena morao u prvu postavu da ubaci Tomanea. Taj potez ispostavio se kao najbolji mogući jer je Portugalac postao junak Zvezde i slobodno se može reći sprao sa sebe sve negativne komentare koje je dobijao prethodnih meseci.

Foto: Starsportphoto

Dovoljno je reći da Zvezda nije uputila šut u okvir gola tokom prvog poluvremena, dok je Borjan morao da vadi kestenje iz vatre i skida udarce Mučija i Kalea. Najbolju priliku imao je Aleksandar Katai u šestom minutu kada je posle odličnog prodora šutirao pored gola.

Nastavak meča doneo je sličnu igru kao u prvom delu. Zvezda nije uspela da se "opasulji", ni promene Stankovića nisu urodile plodom. Trežnjenje je šampion Srbije dobio u 58. minutu kada je Muči dobio loptu u kaznenom, zalomio večeras očajnog Pankova i pogodio levu stativu. 

Foto: Starsportphoto

Ulazak Rodića u 60. minutu razmrdao je crveno-bele. Levi bek je izvukao korner, a iz tog prekida stigao je jedini pogodak na utakmici. Katai je centrirao, a Tomane glavom skinuo ogroman teret sa svojim, ali i leđa čitave zvezdaške javnosti. Portugalac je večeras zaslužio makar večeru od Dejana Stankovića i saigrača, ako ništa drugo. 

Nakon gola Zvezde po jednu šansu su imali i domaći i gosti, a Pankov je mogao da počasti Tiranu produžecima nakon još jednog kiksa. Poklonio je loptu Kobini koji na svu sreću prebacuje ceo gol i šalje šampiona Srbije dalje.

Foto: Starsportphoto

Zvezdu sada čeka pauza u Evropi jer će treće kolo biti na programu tek 15/16 septembra, a 31. avgusta saznaće potencijalnog rivala.

TIRANA - CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:0)

Tomane u 61. minutu za Zvezdu

Stadion: Air Albania (Tirana), Sudija: Kaspar Sjoberg (Švedska)

TIRANA: Lika, Hodžaljari (od 75. Toli), Najdovski, Vanđeli, Toševski, Batha, Čelaka, Kobina (od 73. Vrapi), Torasa, Kale (od 85. Avdijaj), Muči.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Milunović, Pankov, Degenek (od 60. Rodić) - Sanogo, Nikolić - Katai, Kanga, Spiridonović (od 46. Ivanić) - Tomane.

KRAJ!

90. minut - Još četiri minuta nadoknade!

85. minut - Poslednja izmena i kod Tirane. Avdijaj menja Kalea.

83. minut - Poslednja promena u redovima šampiona Srbije. Umesto Kange na terenu Njegoš Petrović.

75. minut - Još jedan izmena kod domaćih. Hodžaljari izlazi, a u igri je Toli.

73. minut - Prva promena u redovima Tirane, umesto Kobine na terenu je Vrapi.

68. minut - Velika greška Radovana Pankova mogla je skupo da košta Zvezdu. Zagradio je Kobinu, ali onda loše vratio loptu Borjanu pa je ofanzivac Tirane stigao do nje, ali maši ceo gol. Mnogo sreće sada za Zvezdu.

61. minut - GOOOOOOL! TOMANE! Nakon kornera i centaršuta Kataija vodi Zvezda!

60. minut - Promena kod Zvezde. Izlazi Miloš Degenek, a na terenu je Milan Rodić.

58. minut - Kakva šansa za Tiranu! Muči je pogodio stativu!

53. minut - Tomane zaustavljen oštrim startom. Žuti karton dobija Najdovski.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Stanković je napravio prvu izmenu. Umesto Srđana Spiridonovića na terenu je Mirko Ivanić.

Foto: Starsportphoto

POLUVREME!

45. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade.

43. minut - Čelaka pravi faul nad Sanogom i dobija javnu opomenu.

36. minut - Sanogo je presekao kontru domaćih i zaradio žuti karton.

31. minut - Lukavo je sada probao Hodžaljari da iznenadi Borjana iz slobodnog udarca. Bilo je jako blizu, ali brani kapiten šampiona Srbije.

25. minut - Šansa za Tiranu, Kale je isprobao šut, ali brani golman Zvezde.

19. minut - Muči je pretio, lopta prolazi pored gola koji brani Borjan.

15. minut - Za sada mirno, Zvezda kontroliše posed lopte, ali osim šanse Kataija bez pravih šansi.

6. minut - Prva ozbiljna prilika za Zvezdu! Odlično je prošao Aleksandar Katai i šutirao, lopta prolazi pored desne stative.

20.00 - Utakmica je počela!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ajmooooo!!! #crvenazvezdafk #ucl #fkcz #czv #zvezdaježivot #Crvenazvezdafk #zvezda

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) дана 25. Авг 2020. у 11:01 PDT

 

19.46 - Evo i slikovito kako izgleda postavka igrača:

Foto: uefa

19.40 - Što se tiče rezervnih igrača Stanković računa na sledeće fudbalere: Popović, Gajić, Ivanić, Boaći, Petrović, Rodić, Gavrić.

19.25 - Pojavili su se sastavi za večerašnji meč. Dejan Stanković se ipak odlučio za malo iznenađenje pa je umesto Bena u sastavu Tomane. Najboljeg strelca Zvezde nema NI NA KLUPI!

19.10 - Igrači Crvene zvezde stigli su na stadion Er Albanija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stigli smo na stadion ? #czv #fkcz #crvenazvezdafk #zvezdaježivot #crvenazvezda #ucl #zvezda

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Aug 25, 2020 at 9:43am PDT

 

18.10 - Pred Tirane, podsetimo, Zvezda je pobedila Evropu sa 5:0, dok su Albanci iznenadili Dinamo u Tbilisiju i posle 0:2 zakazali duel sa šampionom Srbije.

17.50 - Albanska policija strahuje od drona, zbog toga je instalirala ometače na stadion. Više o tome OVDE.

17.31 - Crvena zvezda i Tirana do sada su se sastali samo jednom i to u godini kada su crveno-beli tek osnovani. Kakav je bio konačan ishod i zašto je Zvezda tada igrala u žutim dresovima pogledajte OVDE.

17.04 - Ne baš sjajna uvertira stiže iz Tirane. Navijači večerašnjeg Zvezdinog rivala spremaju se da prekinu meč. Pogledajte kako OVDE.

17.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Tirane i Crvene zvezde. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Albanije.

Anketa

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 3 godine

STA STE OCEKIVALI DA CE VAS DOCEKATI SA BAKLAVOM...

strucnjak

pre 3 godine

Stankovic se razume u fudbal do mojega nadam se da je ovo njegova zadnja utakmica u Zvezdi

Nenad

pre 3 godine

Zvezda igra najgori fudbal u Evropi.Ovo je bruka i sramota .

Rajko

pre 3 godine

Stankoviceva zvezda sa ovakvom igrom veceras bi rasturila i minhenskog Bajerna.

Milan

pre 3 godine

Stankoviću, bio si igrac alu kao trener si (0) NULA. Ivanic, mora da igra, isto Spiridonovic a ti forsiras Tomanea, cirkus

Atlija Milorad 60

pre 3 godine

Auuuu mnogo jake ekipe, treca liga evrope pozdrav

Borac R SRPSKE

pre 3 godine

OVO JE KATATROFA. NIKADA ZVEZDA LOSIJE NIJE IGRALA A TO JE SE VIDJELO I U PRVENSTVU. MI NEMAMO NAPAD NIKAKAV JEDNOSTAVNO NEMAMO NISTA. U TRECEM KOLU NI SARAJEVO NEMOZEMO PROCI .TRENUTNO IGRAMO NAJ GORI FUDBAL.

Sladjan

pre 3 godine

I prosle godine zvezda igrala ovako Ali prolazila dalje!!!?Samo se prolaz racuna I to je bitno!!!neka odigraju Jos jednu losu utakmicu,Ali neka prodju!!!!!

SRB IN

pre 3 godine

Нико незна шта су муке тешке, док не прође албанију пешке....

Nikola

pre 3 godine

Katastrofa od igre,od prijema i predaje lopte, bez ideje kako šta odigrati.....jednom riječju..JADNO... trener je tu najslabija karika. Ja ne znam šta oni uopšte razmišljaju kadsu na terenu pošto o pobjedi ne razmišljaju. Nisu čestito šutnuli na go prvih 60 minuta protiv onako slabe ekipe.......dajte napadača i trenera a ostalima po jedna roditeljsaka uz uši!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija