• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2020

17:58

KAPA DOLE MAJSTORE! Rodić je SPREMAN I NA OVO, po svaku cenu hoće da igra protiv Omonije!

Crvena zvezda

KAPA DOLE MAJSTORE! Rodić je SPREMAN I NA OVO, po svaku cenu hoće da igra protiv Omonije!

Podeli vest

Kakav potez Milana Rodića, posle ovoga navijači Crvene zvezde neće imati obraza bilo šta da prigovore levom beku srpskog šampiona

Kako prenosi Mozzartsport  Rodić, koji već duži vremenski period kuburi sa povredom primicača, samovoljno je odlučio da primi inekciju pred meč sa Omonijom (sreda, 7.00, RTS1kako bi maksimalno neutralisao bolove i pomogao saigračima u meču sezone u Nikoziji.

Šta je Dejan Sranković izjavio pred meč sa Omonijom pročitajte OVDE.

ZVEZDA JE JEDVA ČEKALA DA MU VIDI LEĐA! Promašaj crveno-belih ide u Omoniju!

NAJGORE VESTI PRED MEČ SEZONE! Zvezda u OZBILJNIM PROBLEMIMA pred utakmicu sa Omonijom!

 

Crveno-belima pobeda protiv Omonije može da donese novih sedam utakmica na evrosceni, a Rodić je spreman za potez koji sa sobom nosi rizik i zbog kojeg bi dodatno mogao da produži period oporavka.

Foto: Starsportphoto

 

Ali, povremeni reprezentativac Srbije želi da pomogne saigračima bez obzira na cenu koju bi moćda mogao da plati. Eventualni Rodićev izostanak bio bi nenadoknadiv gubitak za srpskog šampiona. Dejan Stanković među prijavljenim igračima za predstojeći meč nema rezervnog levog beka, pa bi došlo do potpunog pomeranja u poslednjoj liniji tima. Na levi bok bi prešao Miloš Degenek, dok bi tandem štopera činili Nemanja Milunović i Radovan Pankov. Ipak, čini se da je Rodićeva odluka i definitivno razrešila svaku dilemu po pitanju njegovog učešća u ovom meču.

Rodić je nastupao na svih devet dosadašnjih utakmica u ovoj sezoni, ali je samo tri uspeo da "izgura" do kraja. Kada su u pitanju kvalifikacije za Ligu šampiona, protiv Evrope je zamenjen na poluvremenu, dok je u Tirani ušao sa klupe za rezervne igrače u 60. minutu meča.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija