• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2020

13:17

NAVIJAČI SE PLAŠE OVOGA, A NE OMONIJE! Evo šta je Zvezdin NAJVEĆI PROBLEM!

Crvena zvezda

NAVIJAČI SE PLAŠE OVOGA, A NE OMONIJE! Evo šta je Zvezdin NAJVEĆI PROBLEM!

Podeli vest

Crvena zvezda u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona na Kipru igra sa Omonijom (17.00, Arena 1)

 

Dobije je srpski šampion rivala po meri. Prvak Kipra nikako nije tim kojeg se treba unapred plašiti. Istina, radi se o iskusnoj ekipi, "legiji stranaca", ali klub nema nekih preterano velikih rezultata na evrosceni.

Samo 5 pobeda

Od 2012. godine crveno-beli su gostovali 31 puta u međunarodnim takmičenjima i slavili samo pet puta

Nije na odmet pomenuti da je Zvezda ovog rivala u prethodne dve decenije dva puta eliminisala upravo u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Rodić je spreman na veliki rizik zbog Zvezde, o tome čitajte OVDE.

Problem srpskog šampiona će biti psihološke prirode. Jer od 2012. godine crveno-beli su gostovali 31 puta u međunarodnim takmičenjima i slavili samo pet puta. Tri trijumfa su delo Vladana Milojevića, koji je stvorio tim dostojan da slavi u Pragu i Kelnu, i da rutinski završi posao u Marijampolu protiv Suduve.

ZVEZDA ILI OMONIJA? Evo šta kaže Srbin iz Olimpijakosa!

(FOTO) ZVEZDA OTPUTOVALA NA KIPAR! Stanković poveo 20 fudbalera za meč sezone!

 

 

Foto: crvenazvezdafk.com

 

 

Bilo je istorijskih gostovanja u Trnavi, Salcburgu i Kopenhagenu, ali ona su završena nerešenim ishodima u 90 minuta. Jedan trijumf pripada Miodragu Božoviću, pošto je eliminisao La Valetu posle dve identične pobede (2:1), dok je peti doneo sastav Dejana Stankovića u Tirani (1:0).

Crveno-beli bez pobede na gostujućim terenima ostajali i protiv mnogo slabijih protivnika od sebe kao što su IB Vestmaneja (0:0), Florijana (3:3), Irtiš (1:1) ili Spartaks (0:0). Jasno je da će crveno-beli sami sebi biti najveći problem. 

Foto: crvenazvezdafk.com

Dejan Stanković

Stanković je pred utakmicu poručio da se njegovi puleni neće braniti, ali da neće ni srljati, nego će strpčjivo čekati pravi trenutak. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija