• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2020

16:29

ŠTA TO "VELI" NORVEŽANIN NA KLUPI OMONIJE DAN UOČI MEČA SA ZVEZDOM! Ni pet ni šest, već pravo u metu!

Crvena zvezda

ŠTA TO "VELI" NORVEŽANIN NA KLUPI OMONIJE DAN UOČI MEČA SA ZVEZDOM! Ni pet ni šest, već pravo u metu!

Podeli vest

Trener fudbalera Omonije Hening Berg prokomentarisao je duel sa Crvenom zvezdom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Meč je na programu u sredu od 17 sati na stadionu u prestonici ove ostrvske zemlje, Nikozije

 

NAVIJAČI SE PLAŠE OVOGA, A NE OMONIJE! Evo šta je Zvezdin NAJVEĆI PROBLEM!

- Radujem se tom meču. Biće to za nas veliki izazov jer je Crvena zvezda jak tim. Ali mi i jesmo ovde kako bismo igrali protiv jakih rivala. Dobro smo počeli sezonu, zato smo optimisti. Zadovoljan sam kako momci rade, predani su, posevećeni.

Foto: crvenazvezdafk.com

- Pokazali smo napredak u odnosu na prošlu sezonu. Ipak, pored toga, nismo favoriti u ovom duelu. Nisam uočio nijednu. Znamo mnogo stvari o njima. Imaju mnogo dobrih igrača, ali su kao tim na izuzetno visokom nivou- rekao je Berg.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija