• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2020

18:30

ZVEZDA DOBILA RIVALA! Poznato protiv koga šampion Srbije igra u MEČU SEZONE!

Crvena zvezda

ZVEZDA DOBILA RIVALA! Poznato protiv koga šampion Srbije igra u MEČU SEZONE!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde će u baražu za plasman u grupnu fazu Lige Evrope igrati sa Araratom

Jermenski Ararat je prošao u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope savladavši slovenačkog šampiona Celje 1:0 posle produžetaka. I ovog puta će srpski šampion igrati u gostima.

 

NEKO NA MARAKANI MORA DA ODGOVARA! Kosanović OPLEO: Ne razmišljaju o ostavkama, ali ima ko bi mogao da ih natera na to!

OVO SE ZVEZDI NIJE DESILO DECENIJAMA, a crveno-beli su na Kipru PREKINULI neverovatan niz!


Navijači ni jednih ni drugih sigurno nisu uživali u meču. Ni Ararat ni Celje nisu imali šut u okvir gola tokom prvih 45 minuta igre, dok su Slovenci u nastavku u dva jalova navrata zapretilo rivalima.

Foto: Starsportphoto

 

Utakmica je otišla u produžetke. Uspavanku je u 111. minutu prekinuo Sergej Vakulenko, koji je doneo prednost Araratu i ispostavilo se postavio konačan rezultat. 

Grešku je napravio jedan od defanzivaca Celja, koji se okliznuo ispred šesnaesterca, usledio je šut Ararata, odbrana golmana, pa onda s druge strane centaršut i gol Vakulenka.

Veruju na Marakani da će, posle gorkog iskustva sa Kipra, opravdati ulogu favorita i preko    plasirati se u Ligu Evrope.

Crveno-beli ovu šansu ne smeju da prokockaju, bez problema bi morali da prođu u grupu Lige Evrope.

POSLEDNJA PREPREKA! DELIJE, ŠTA KAŽETE, da li Zvezda može do Lige Evrope?

(VIDEO) ZVEZDA NACILJALA NOVO POJAČANJE! Informer saznaje! Ako se plasiraju u Ligu Evrope, crveno-beli dovode bivšeg reprezentativca Holandije!

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija